ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

4ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Ρεθύμνου

Το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά θα διεξαχθεί και φέτος, από τις 7 έως τις 14 Ιουλίου στο Ρέθυμνο, για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το 4ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Ρεθύμνου διοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης, με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, με συνολικά έπαθλα 8.300 Ευρώ (1ος νικητής: 2200€, 1η Γυναίκα: 500 €) με Ελβετικό σύστημα αγώνων 9 γύρων και δυνατότητα απόκτησης για νόρμες FIDE. Χωρίς παράβολο αγωνίζονται όλοι οι Πρωταθλητές και οι Πρωταθλήτριες των Πανελλήνιων Νεανικών Πρωταθλημάτων 2012, καθώς και οι παίκτες με ΕΛΟ πάνω από 2300 και οι σκακιστές με τίτλο GM, WGM, IM. Για όλους τους αθλητές

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο «Σπίτι του Πολιτισμού», που βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, όπου υπάρχουν πολλά μνημεία που μπορεί να δει και να θαυμάσει ο επισκέπτης, ενώ όλη η περιοχή είναι γεμάτη ζωή και κίνηση.

Η διοργάνωση θα εμπλουτιστεί με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως:
Τουρνουά Blitz, Σιμουλτανέ με GM και άλλες, ενώ το επίπεδο των αγώνων θα είναι πολύ υψηλό, μιας και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλοί ισχυροί σκακιστές (25 GM και WGM, από τους οποίους οι 8 με ΕΛΟ >2600!)

Περισσότερες πληροφορίες για το 4ο Διεθνές Σκακιστικό τουρνουά Ρεθύμνου (7 – 14 Ιουλίου 2012) μπορείτε να δείτε στην Επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.rethymnochess.gr, ή να γράψετε στο E-mail: info@rethymnochess.gr