ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡ

Ρέθυμνο Aegean: Ανακοίνωση για το ματς με Παναθηναϊκό

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Α1 και η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Τετάρτη 6/2/2013 και ώρα 15.45 μμ στο κλειστό “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”.

1. ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (κυλικείο)

2. Κατάστημα BOTTLE SHOP (πλατεία Αγν. Στρατιώτη)

3. NOULIS snack’s (Λεωφ. Σταμαθιουδάκη 74)

4. LOGGIA TRAVEL (Χορτάτζη 1)

Υπενθυμίζουμε ότι:

– Τα εισιτήρια του αγώνα, βάσει του νόμου, είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, αγοράζονται από τα σημεία πώλησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου η διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου.

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων πρέπει να είναι, τουλάχιστον, μια ώρα πριν την έναρξη και από τις συγκεκριμένες θύρες που αναφέρονται στα εισιτήρια.

Επίσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι θα υπάρχει διπλός εξονυχιστικός έλεγχος από την ελληνική Αστυνομία για αντικείμενα που απαγορεύονται στο γήπεδο, όπως κέρματα, μπουκάλια, αναπτήρες, κροτίδες, καπνογόνα, κ.λ.π.