ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου: 1ο “Camp για δυναμικά κορίτσια”!

camp-gynaik-podosfΜια πρωτοποριακή αθλητική δραστηριότητα θα πραγματοποιήσει αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου, στο στάδιο της Σοχώρας στο Ρέθυμνο, ο Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου.

Το “1ο Camp για δυναμικά κορίτσια” που θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου, είναι μια ποδοσφαιρική εκδήλωση στην οποία έχουν την δυνατότητα να μετέχουν κορίτσια-μαθήτριες από την πρώτη ως και την έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου.

Είναι μια αθλητική δραστηριότητα, όπου τα κορίτσια των συγκεκριμένων ηλικιών, μέσα από παιχνίδια και διάφορες δοκιμασίες διασκεδαστικού χαρακτήρα θα έχουν την δυνατότητα μιας πρώτης γνωριμίας με τον όμορφο χώρο του ποδοσφαίρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνες μεταξύ ομάδων των τεσσάρων ατόμων, όπου δεν θα υπάρχουν σκορ και βαθμολογικές κατατάξεις. Οι συμμετέχουσες θα επιβραβευτούν με αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής, καθώς και με το μπλουζάκι της διοργάνωσης, χωρίς φυσικά καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής από dj, ενώ θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις κατά την διάρκεια της. Δεν είναι δεσμευτική η συμμετοχή κοριτσιών από το ίδιο σχολείο, αλλά από οποιοδήποτε και θα πρέπει να συνοδεύονται από γονείς η παππούδες.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 9.45 και η αντίστοιχη έναρξης του για τις 10.30 το πρωϊ της Κυριακής.