ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Α.Ο. Ρ.Ε.Α: «Όλοι δίπλα στην Αλεξάνδρα – Τα έσοδα από τον Κυριακάτικο αγώνα θα διατεθούν για τον αγώνα που δίνει για τη ζωή της»

H Κυριακάτικη αναμέτρηση (12/2 – 15.00) της Ρ.Ε.Α. κόντρα στον Εργοτέλη, είναι αφιερωμένη στον αγώνα που δίνει για τη ζωή της η μικρή Αλεξάνδρα.

Κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι θα είναι εκείνο της Κυριακής στη Σοχώρα. Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Επισκοπής πήρε την πρωτοβουλία ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνδράμει με ό,τι μέσα έχει για να σταθεί δίπλα στη μικρή Αλεξάνδρα και τη μάχη ζωής που δίνει.

Στον αγώνα της Κυριακής (12/2 – 15.00), λοιπόν, οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν θα μπορέσουν να συμβάλλουν οικονομικά σε αυτήν την προσπάθεια. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει «εισιτήριο», προαιρετικά, των 10 ευρώ και όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τη μάχη της μικρής Αλεξάνδρας.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο της Σοχώρας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου!

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι για τη ζωή!

Το κάλεσμα της ΠΑΕ και του ΑΟ Επισκοπής αναφέρει:

«Αυτό δεν είναι άλλο ένα ντέρμπι… Είναι ο αγώνας σε μια σειρά από μάχες με έπαθλο την ίδια τη ζωή. Η ΠΑΕ και ο ΑΟ Επισκοπής συστρατεύονται στον αγώνα που δίνει η μικρή Αλεξάνδρα με στόχο να βγει νικήτρια και όλοι εμείς κερδισμένοι με την πεποίθηση ότι συμβάλλουμε, συμπαραστεκόμαστε, στηρίζουμε με αγάπη ένα 11χρονο κοριτσάκι.

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανταποκρινόμενη άμεσα στο κάλεσμά μας, ενώνει τις δυνάμεις της και συνδράμει καίρια και αποφασιστικά να σταθεί δίπλα στην Αλεξάνδρα.

Γι’ αυτό λοιπόν η Κυριακάτικη αναμέτρηση (12/2 – 15.00) της Ρ.Ε.Α. κόντρα στον Εργοτέλη για την Woman Football League, είναι αφιερωμένη σ’ εκείνη.

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν θα μπορέσουν να συμβάλλουν οικονομικά σε αυτήν την προσπάθεια με ένα «εισιτήριο», προαιρετικά, των 10 ευρώ. Όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τη μάχη που δίνει η μικρή Αλεξάνδρα.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο της Σοχώρας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου!

ΑΟ ΡΕΑ – Εργοτέλης! Δεν είναι απλά ένα ντέρμπι, είναι ένα παιχνίδι για τη ζωή!»