ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αδάμ Παραδεισανός: “Οι Εκλογές στο Δήμο Αμαρίου”

Αμάρι

Αφορμή για την σύντομη αυτή παρέμβασή μου, έδωσαν τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που παρουσιάστηκαν τελευταία στον τοπικό τύπο από το περιβάλλον του κ. Σημαντήρα.

1. Για το Δημοτικό Έργο στο Δήμο Αμαρίου.

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι ο Δήμος Αμαρίου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αποτελεσματικά την καθημερινότητα και να ανταποκριθεί στις ελάχιστες ανάγκες των χωριών.
Οι παλιές Κοινότητες θα τα κατάφερναν καλύτερα.
Όσο δε για τα μεγαλύτερα και τα σπουδαιότερα ας μην τα συζητάμε καθόλου.
Ποιο ΕΝΑ μεγάλο, μεσαίο ή μικρό αναπτυξιακό έργο γνωρίζετε ολοκληρωμένο στα 3,5 χρόνια θητείας της Απερχόμενης Δημοτικής Αρχής;
Πως μπορεί να μιλά κανείς και να γράφει για την «εύρυθμη λειτουργία του ΧΥΤΑ» όταν πρόσφατα τα επικίνδυνα στραγγίσματά του έφτασαν στην θάλασσα του Σταυρωμένου και κινητοποιήθηκε το Λιμεναρχείο.
Όπως επίσης να μιλά για το «μεγάλο αναπτυξιακού χαρακτήρα έργο» της ΑΜΑΡΙ Α.Ε. όταν στην Δημοτική Εταιρεία τα πάντα είναι καθηλωμένα έως διαλυμένα, δεν γίνεται καμία ενημέρωση για την Διαχείρισή, όπως επανειλημμένα έχει καταγγελθεί και απουσιάζει παντελώς ο Διάλογος και ο Απολογισμός.

2. Για την υποψηφιότητα του Παντελή Μουρτζανού.

Αιτήθηκε την αποστρατεία του για να υπηρετήσει τον τόπο του παραχωρώντας σε άλλους την φιλοδοξία και προσδοκία ανέλιξης στα αξιώματα της Ιεραρχίας.
Όσοι ανακαλύπτουν νομικά κωλύματα για την υποψηφιότητά του για να αποφύγουν την εκλογική αναμέτρηση, την κριτική και τον έλεγχο, φαίνεται ότι αισθάνονται ότι απειλούνται και έχουν λόγο να ταράσσονται.
Τι φοβούνται άραγε και σπεύδουν να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους για δήθεν κωλύματα στην ανακήρυξη του υποψηφίου Δημάρχου και του Συνδυασμού και δεν περιμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών, της επιλογής δηλαδή των Αμαριωτών;
Άραγε τα κίνητρα αυτών των λίγων που του επιτίθενται είναι της ίδιας ποιοτικής στάθμης με την δική του κίνηση προσφοράς προς τον τόπο;
Οι Αμαριώτες έχουν και μνήμη και κρίση και θα τους απομονώσουν.
Ο Δήμος πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης και να διοικηθεί υποδειγματικά. Και αυτό οι Αμαριώτες θα το επιτύχουν.

Αδάμ Παραδεισανός

Διευθυντής Γυμνασίου Τυμπακίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδυασμό «ΑΜΑΡΙ νέα Πορεία»
του Παντελή Μουρτζανού