ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Άφησε την Porsche του σε πιάτσα ταξί και η αστυνομία …την ανατίναξε!

Ένας 25χρονος Παριζιάνος αποφάσισε να βγει σε κλαμπ του 6ου διαμερίσματος της πρωτεύουσας, αλλά δεν μπορούσε να βρει θέση για να παρκάρει την 150.000 ευρώ Porsche 911 Carrera S που οδηγούσε.

taxi-paris

Χωρίς να το …πολυσκεφτεί θεώρησε σωστό να παρκάρει το αυτοκίνητό του σε ένα χώρο που προορίζεται για τα ταξί. Τα ξημερώματα και επειδή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αποφάσισε να ανάψει τα αλάρμ στο αυτοκίνητο και πήρε ένα ταξί για να γυρίσει στο σπίτι του.

Ακόμα και στον χειρότερό του εφιάλτη δεν είχε φανταστεί αυτό που συνέβη με το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η αστυνομία περίμενε μέχρι το μεσημέρι να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης.

Βλέποντας ότι κανείς δε πλησιάζει θεώρησε ύποπτο το αυτοκίνητο και το έλεγξε για βόμβα. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε μία μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης στο καπό και το ανατίναξαν για να ανοίξει, διαπιστώνοντας όμως ότι δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο.

Ο 25χρονος αφού ξύπνησε πήγε να πάρει το αυτοκίνητό. Στη θέα του «βομβαρδισμένου» αυτοκινήτου του έγινε έξαλλος με τη ζημιά.

«Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μου μέσω της εταιρείας που αγόρασα το αυτοκίνητο και τους εξήγησα την κατάσταση», είπε ο 25χρονος, που παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να παρκάρει σε πιάτσα ταξί. «Ζήτησα συγνώμη και τους είπα ότι θα πάω εκεί αμέσως. Όμως προφανώς δεν το έλαβαν υπόψη τους, γιατί όταν έφτασα είχαν ήδη ανατινάξει το καπό», πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ενάντια στην αστυνομία.