ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αγίας Γαλήνη: Εκδήλωση στη μνήμη των δασκάλων Κωνσταντίνου Φραγκάκη και Θεανώς Μαμαλάκη

Μια σεμνή αλλά ουσιαστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αγία Γαλήνη την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στην μνήμη των διατελεσάντων δασκάλων Κωνσταντίνου Αρ. Φραγκάκη και Θεανώς Ιων. Μαμαλάκη στο παλαιό Δημοτικό σχολείο του οικισμού.

Τιμώντας την μνήμη των αείμνηστων δασκάλων, οι οικογένειες τους προσέφεραν ένα ποσό για την αποπεράτωση του γηπέδου μπάσκετ που κατασκεύασε ο Δήμος στον προαύλιο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείο η οποία χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ αλλά και από πόρους του Δήμου.

Μετά την τέλεση του τρισάγιου από τον π. Εμμανουήλ Παπαδογιάννη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανώλης Φουντιδάκης αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στους δυο δασκάλους και ευχαρίστησε θερμά τις δυο οικογένειες για τη δωρεά  τους.   

Στο τέλος της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε ο κ. Αριστείδης Κων. Φραγκάκης εκπροσωπώντας την οικογένεια και αφού ευχαρίστησε του διοργανωτές αλλά και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν και άλλα τέτοια έργα στο μέλλον προς όφελος των παιδιών και συνολικά της τοπικής κοινωνίας.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης απέστειλε χαιρετισμό  καθώς δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη των δυο οικογενειών, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο πρ. Υπουργός Μανώλης Όθωνας, ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστος Λιονής, ο καθηγητής του Μεσογειακού Πανεπιστημίου  Μιχάλης Ταταράκης,  ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Δανδουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Μπαγιαρτάκης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Γαλήνης Βανέσα Μαραβελάκη αλλά και ο πρώην διευθυντής Εμμανουήλ Τρουλλινός , ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Μαλλιαρός, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Τσουδερός καθώς πλήθος συγχωριανών.