ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αγιασμός στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Ρεθύμνου ενόψει της συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  5 Απριλίου τελετή αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου, κ.κ. Πρόδρομο, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Ρεθύμνου, ενόψει της συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.  

Την εκδήλωση καλωσόρισε ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος επεσήμανε το σπουδαίο έργο που επιτελεί η δομή, την επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού της και πόσο ωφέλιμες είναι οι υπηρεσίες της στην τοπική κοινωνία. Ευχαρίστησε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και επεσήμανε ότι σκοπός είναι η συνέχιση του τόσο σημαντικού έργου, η αναβάθμιση και η εξωστρέφεια του Κέντρου Πρόληψης.

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτησε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή.

Στην τελετή παρευρέθηκαν:  ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Νικόλαος Νικηφόρος,  ο Ηγούμενος της Μονής Ατάλης,  Αρχιμανδρίτης  Παρθένιος Καλυβιανάκης και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Βάμβουκας Μιχάλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ρεθύμνης και Αντιπρόεδρος της δομής κ. Ελευθεριάδου – Γκίκα  Άννα ,η επικεφαλής της μειοψηφίας Δήμου Ρεθύμνης, κ Ρένα Κουτσαλεδάκη ο  Αντιδήμαρχος του Δήμου Μυλοποτάμου και μέλος του Δ.Σ κ. Λαδιανός Ζαχαρίας ,ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου και Γραμματέας του Δ.Σ κ. Χριστοδουλάκης Βασίλης και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου κ. Μανιουδάκης Ευάγγελος.

Το Κέντρο Πρόληψης των  Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου  στεγάζεται στην διεύθυνση  Δημοκρατίας 51, Ρέθυμνο

Τηλέφωνο: 2831050100
e-mail: info@prolipsis.gr
 
Η νέα σύνθεση του Δ.Σ  του Κέντρου Πρόληψης που έχει 5ετή θητεία απαρτίζεται από τους κάτωθι :

Σαρρής Μιχαήλ, Πρόεδρος
Ελευθεριάδου Γκίκα Άννα, Αντιπρόεδρος
Χριστοδουλάκης Βασίλης, Γραμματέας
Μπογά Ανδρονίκη, Ταμίας
Λαδιανός Ζαχαρίας, Μέλος
Τσουρδαλάκης Αντώνης, Μέλος
Ζαχαράκη Μαρία, Μέλος
Ψαρουδάκης Εμμανουήλ, Αν. Μέλος
Κουνάλη Λευκοθέα, Αν. Μέλος
Μανιουδάκης Ευάγγελος, Αν.Μέλος