Άγιος Κωνσταντίνος Ρεθύμνου: Συνελήφθη 47χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας με όπλα και ναρκωτικά!

Ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας συνελήφθη χθες στον Άγιο Κωνσταντίνο του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς τον Τ.Α.Ε Ρέθυμνου για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλων.

Πιο συγκεκριμένα ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ότι στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, άγνωστο άτομο κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης, αστυνομικοί εντόπισαν τον 47χρονο στον Άγιο Κωνσταντίνο, να κινείται με το αυτοκίνητο του.

 Σε σήμα ελέγχου των αστυνομικών στον 47χρονο, για να σταματήσει το όχημα του, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να αποφύγει τον έλεγχο και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει, πετώντας στο έδαφος μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους δέκα γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου στο σπίτι του 47χρονου, αλλά και στην ταβέρνα που διαθέτει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Διακόσια σαράντα έξι γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη,
– Μία ξιφολόγχη, με μήκος λάμας 45 cm και
– Μία σπάθα με μήκος λάμας 35 cm

Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ. του 47χρονου, ως μέσω μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Ο δράστης με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.