ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αγκαλιάζει και το Τραμπολίνο ο Νίκος Προβιάς

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα προχωράει ο Νίκος Προβιάς την δημιουργία ισχυρής ομάδας του που θα μπορέσει να διεκδικήσει και οργανώσει τα διαφορετικά αθλήματα που έχει ή Ε.Γ.Ο και δώσει όραμα, ελπίδα, τεχνογνωσία, εξοπλισμό.

Στην προσπάθεια του να διεκδικήσει και να οργανώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο του 2022 θα είναι μαζί του και οι κ. Δημοσθένης Χρυσοσπάθης διεθνής κριτής με συμμετοχή σε δύο ολυμπιάδες αλλά και ο πρόεδρος του Δ.Α.Σ Αργυρούπολης κ. Άνδρέας Κουκάς ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι τα τελευταία χρόνια. Μέσα από την παραπάνω διοργάνωση η Ελλάδα θα λύσει άμεσα τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής του τραμπολίνο διότι θα αγοραστεί εξοπλισμός που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των συλλόγων που καλλιεργούν το άθλημα του τραμπολίνο.

Δημοσθένης Χρυσοσπάθης

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Ενόργανη γυμναστική. Υπήρξε αθλητής Ενόργανης και Ακροβατικής από τα 7 του χρόνια στο σύλλογο Φ.Ο.Η. Αριάδνη, με πολλές πανελλήνιες νίκες.

Εργάστηκε ως προπονητής Ενόργανης, Ακροβατικής, Τραμπολίνο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι Διεθνής κριτής Τραμπολίνο από το 2001 με συμμετοχή στις Ολυμπιάδες της Αθήνας το 2004 και του Λονδίνου το 2012.Υπήρξε μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και συμμετείχε στην διοργάνωση δύο Πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και διεθνών προπονητικών camp

Είναι πρόεδρος κριτών Τραμπολίνο και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΓΟ από το 2000.

Κουκάς Ανδρέας 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974, είναι έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών 16 & 14 ετών. 

Γνώρισε και αγάπησε τη Γυμναστική μέσα από την καθημερινή ενασχόληση των παιδιών του με το άθλημα του Τραμπολίνο. 

Από το  1997 έως το 2007 υπήρξε αθλητής κωπηλασίας και αργότερα Κανόε-Καγιάκ. Διατέλεσε μέλος του ΔΣ του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου “Πρωτέα Αγ. Δημήτριου”, Έφορος Κωπηλασίας-Κανόε-Καγιάκ και στη συνέχεια άσκησε καθήκοντα Γεν. Γραμματέα.
Από το 2000 έως το 2004 συμμετείχε στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ και διετέλεσε μέλος της επιτροπής ανάπτυξης. 

Από το 2014 μέχρι και σήμερα συμμετέχει ενεργά στα αθλήματα της γυμναστικής από την θέση του Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Δ.Α.Σ. Αργυρούπολης όπου σήμερα είναι Πρόεδρος.

Συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση προπονητικών camp που οργανώνει ο σύλλογος Δ.Α.Σ. Αργυρούπολης.