ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνεχίζονται οι έρευνες για το Ρεθυμνιώτη φοιτητή που αγνοείται στα Γιάννενα

giakoumakis

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στα Ιωάννινα για τον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο, τα ίχνη του οποίου χάνονται από την περασμένη Παρασκευή.

Ο νεαρός σπουδαστής της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, που κατάγεται από τους Αρμένους και ονομάζεται Βαγγέλης Γιακουμάκης, σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε στη σπουδαστική εστία και είχε τελευταία φορά επικοινωνία με τους δικούς του την περασμένη Παρασκευή. Έκτοτε όμως, κάθε προσπάθεια εντοπισμού του από τους συγγενείς έπεφτε στο κενό, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

Άμεσα ταξίδεψε στα Ιωάννινα η μητέρα του, η οποία δήλωσε την εξαφάνιση του νεαρού στις αρχές. Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ο 20χρονος, έχει ύψος περίπου 1,80 και την ημέρα της εξαφάνισης του φορούσε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι και μπλε μπλούζα.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι,να επικοινωνήσει με την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ(100) ή το αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων στο τηλέφωνο 25610-65997 η την αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου,η οποία διεξάγει παράλληλες έρευνες στο τηλέφωνο 28310 88100.