ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αγωνιστικές και όχι μόνο επιτυχίες για τον Σκ.Ο. Ρεθύμνου!

Την Κυριακή 19/9 ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής με την ομάδα του Σκ.Ο.Ρ. να κατακτά την 3η θέση!

Αξιοσημείωτο είναι ότι η σύνθεση της ομάδας ήταν μόνο με τα νέα παιδιά (κάτω των 18) από το φυτώριο του ομίλου με μοναδική εξαίρεση τον προπονητή τους Λαμπούδη Λουκά. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση πράγμα που επιβραβεύει την δουλειά του ομίλου. Μάλιστα ο ΦραΪδάκης Μανώλης (4/4) και η Κουκουράκη Χρυσή (3.5/4) κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο για την καλύτερη απόδοση στη σκακιέρα τους!

Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Πελαντάκης Μιχάλης, Λαμπούδης Λουκάς, Καβούνης Γιώργος, Παπαλεβυζάκης Μανώλης, Πελαντάκης Φώτης, Κουκουράκη Χρυσή, Τριπολιτάκη Ειρήνη, Τσακαλάκη Καλλιόπη, Σιβαρόπουλος Γιώργος, ΦραΪδάκης Μανώλης, Κουρμουλάκης Βαρδής.

Σε άλλα αγωνιστικά νέα πρέπει να σημειώσουμε ότι τον Αύγουστο ολοκληρώθηκαν τα Παγκρήτια νεανικά με τον σκακιστή του ομίλου: Κοκολάκη Παύλο να κατακτά την 3η θέση στη κατηγορία κάτω των 8!

Τέλος πρέπει να αναφερθούμε σε μία παγκόσμια επιτυχία για τον σκακιστή από το Ρέθυμνο, Νικόλα Θεοδώρου, όπου κατέκτησε τον τίτλο του Grandmaster (GM), τον μεγαλύτερο τίτλο που μπορεί να κερδίσει ένας σκακιστής. Ο Νικόλας ξεκίνησε στον Σκ.Ο.Ρ. και ξεχώρισε από πολύ μικρός σε πανελλήνιο επίπεδο, προπονούταν και αγωνιζόταν για χρόνια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Μία τεράστια επιτυχία για τον 21χρονο που γεμίζει χαρά τον σύλλογο, τον τόπο και τους προπονητές του. Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες πάνω και έξω απ’ τη σκακιέρα!

Έξω από τα αγωνιστικά νέα να πούμε ότι ο όμιλος έχει ξεκινήσει τις εγγραφές και τις προπονήσεις που πλέον φιλοξενούνται στο κέντρο “Θεομήτωρ”. Ο όμιλος οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και ιδιαιτέρως στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Ευγένιο για την φιλοξενία στο χώρο του “Θεομήτωρ” και την αμέριστη βοήθεια για τις σκακιστικές μας δράσεις στο παρελθόν.

Για πληροφορίες – εγγραφές καλέστε στο 6972735051.