ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αγωνιστική προπόνηση στα Χανιά για την Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου

Στα Χανιά βρέθηκαν την Κυριακή 9 Απριλίου οι μικροί Ρεθεμνιώτες ξιφομάχοι, για να συμμετάσχουν στην Παγκρήτια αγωνιστική προπόνηση που διοργάνωσε η Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων.

Οι ξιφομάχοι των αναπτυξιακών ηλικιακών κατηγοριών 8-10 ετών και 11-13 ετών είχαν την ευκαιρία να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και να παίξουν με παιδιά της ίδιας ηλικίας και από τα άλλα σωματεία της Κρήτης για πρώτη φορά.

Παρά την αγωνιστική απειρία τους, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και θέληση για διάκριση, παίζοντας και νικώντας πιο έμπειρους αθλητές, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα υποδομής της Ακαδημίας.

Την Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου εκπροσώπησαν:

Στην κατηγορία 8-10 ετών η Γκουσιοπούλου Ειρήνη, η Δρανδάκη Μαρίνα και η Ματσατσίνη Νίκη, ενώ στη κατηγορία 11-13 ο Γκουσιόπουλος Γιώργος, Ο Δρανδάκης Διονύσης και ο Τζιρτζιλάκης Άρης, συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Κο Ματσατσίνη. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τα παιδιά τους σε αγωνιστική δράση και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την αγωνιστική διάθεση των παιδιών όσο και από τη φιλοξενία της Χανιώτικης Λέσχης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή τους και φυσικά τη Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων για την υπέροχη φιλοξενία.