ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακυκλοφόρητο τραγούδι από Queen & Michael Jackson 33 χρόνια μετά!

jackson mercury33 χρόνια αφ’ ότου ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στο κομμάτι, οι Queen πρόκειται να κυκλοφορήσουν επιτέλους το “There Must Be More To Life Than This”, στο οποίο τα φωνητικά κάνουν οι αείμνηστοι Freddie Mercury και Michael Jackson.

Το “There Must Be More To Life Than This” θα περιέχεται στην καινούργια συλλογή των Queen, η οποία θα φέρει τον τίτλο “Queen Forever” και θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Το “There Must Be More To Life Than This” είχε γραφτεί κατά τη διάρκεια των sessions του “Hot Space” των Queen και είχε κυκλοφορήσει στον πρώτο σόλο δίσκο του Mercury, το “Mr. Bad Guy” του 1985. Εκείνη η έκδοση δεν περιείχε τα φωνητικά που είχε ηχογραφήσει ο Michael Jackson. Στην τωρινή του έκδοση, τα φωνητικά του Michael Jackson προστέθηκαν στο κομμάτι από τον παραγωγό William Orbit, γνωστό από τη δουλειά του στο “Ray Of Light” της Madonna.

Η συλλογή “Queen Forever” θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα version του “Love Kills” η οποία ηχογραφήθηκε με παραγωγό τον Giorgio Moroder για μια αποκατεστημένη έκδοση της ταινίας “Metropolis” (Rocking.gr).