Οι καλλιτεχνικές τους ανησυχίες πολλές και ιδιαίτερες, έχουν το ίδιο πάθος για μουσική και είναι πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν. O λόγος για τον Γιάννη Βαρδή και τον Αντρέα Μπικάκη που μετά την γνωριμία τους, ηχογράφησαν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό λαϊκό τραγούδι με τον τίτλο, «Αχ Παναγιά μου».

Γνωρίστηκαν πριν από λίγα χρόνια, όταν ο Αντρέας Μπικάκης έφτασε από το Ρέθυμνο στην Αθήνα, με σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές του στο πιάνο, την αρμονία και συγκεκριμένα στη μουσικολογία.

Ο νεαρός Αντρέας, γιος του δημοφιλούς λυράρη, Στέλιου Μπικάκη, επισκέφθηκε τον Γιάννη Βαρδή σε προγραμματισμένη εμφάνιση που είχε. Η γνωριμία τους έμελλε να ήταν η αρχή αυτής της φιλίας καθώς λίγο καιρό αργότερα ηχογράφησαν το δικό τους ντουέτο που κυκλοφόρησε στον πρώτο προσωπικό δίσκο του Αντρέα Μπικάκη.

Η φιλία των δύο μουσικών έφερε ένα όμορφο αποτέλεσμα που έχει τον τίτλο «Αχ Παναγιά μου». Ακούστε το τραγούδι του Αντρέα Μπικάκη και του Γιάννη Βαρδή που κέρδισε από την πρώτη κιόλας ημέρα τις κριτικές των ακροατών σε ένα μαγευτικό, γεμάτο μελωδία ζεϊμπέκικο.