ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλλες 2 παραστάσεις για το THE CORRIDOR αυτό το Σαββατοκύριακο! Μια διαφορετική και τολμηρή παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 4 προγραμματισμένες παραστάσεις του “THE CORRIDOR” (Ο Διάδρομος) από τον Θεατρικό Περίπλου και το Σχολείο Θεάτρου, σε σκηνοθεσία της Μαρίας Καντιφέ.

Γνωστοί και άγνωστοι φίλοι του θεάτρου βρέθηκαν σε αυτές τις παραστάσεις και μοιράστηκαν με τους συντελεστές τα θερμότερα σχόλια, πίνοντας ένα κρασί στο τέλος. Ανάμεσά τους και ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του θεάτρου της πόλης, ο Μανώλης Ζαχαράκης, ο οποίος υπήρξε – για όσους δεν το γνωρίζουν – δημιουργός και «νονός» του «Θεατρικού Περίπλου».

Μέσα στη ζεστή αυτή ατμόσφαιρα αποφασίστηκε από την ομάδα να δοθούν ακόμα 2 παραστάσεις, αναβάλλοντας την προγραμματισμένη αλλαγή των σκηνικών για την έναρξη της καινούριας παραγωγής (γι’ αυτό και δεν είναι δυνατόν να δοθεί περεταίρω παράταση).

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Κρατήστε τώρα τις θέσεις σας στο: 6945458516

Λίγα λόγια για το έργο και την παράσταση:

Υπόθεση: Xωρίς καμία προφανή σχέση μεταξύ τους, μετά το θάνατο τους ένας σκοτεινός διάδρομος τους οδηγεί σε έναν κοινό αλλά άγνωστο χώρο… Ένα παιχνίδι που έχει στηθεί ειδικά γι’ αυτούς; Μια παγίδα; Ένας δρόμος που οδηγεί εκεί που κανείς τους δεν θα το περιμένει…

Ο Θεατρικός Περίπλους, σε έναν μεταμορφωμένο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για την ατμόσφαιρά της παράστασης (φουαγιέ, θέσεις θεατών, σκηνή) υποδέχεται  ξανά το «THE CORRIDOR». Η παράσταση δημιουργήθηκε μέσα από τις αναζητήσεις και την έρευνα των εκπαιδευόμενων του «Σχολείου Θεάτρου» της περασμένης χρονιάς, πάνω σε φιλοσοφικά κείμενα και έργα που πραγματεύονται την ανθρώπινη ύπαρξη, την ουσία της ελευθερίας και την αξία της ζωής.

«Τα τελευταία τους βήματα στην αρχή του “διαδρόμου” θα τους οδηγήσουν σε ένα δαιδαλώδη λαβύρινθο, γεμάτο “πόρτες” διαφυγής ικανές να τους ελευθερώσουν ή να τους εγκλωβίσουν για πάντα. Αυτή είναι η ώρα της κρίσης. Της σκέψης, της απογύμνωσης της ύπαρξης και της αποκάλυψης της αλήθειας. Διασχίζοντας έναν τόσο δα διάδρομο… κάπου ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο… ο καθένας ξεχωριστά θα ανακαλύψει πως η πόρτα δεν είναι πουθενά αλλού παρά μέσα του».

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Μάριος Μαραγκουδάκης,  Γιάννης Μαθιουδάκης,  Νικολέτα Μακρυγιάννη, Νικόλ Μητσοπούλου

Τους ρόλους επίσης δούλεψαν: Κατερίνα Γαλανάκη, Βαγγέλης Λινοξυλάκης

Σκηνοθεσία: Μαρία Καντιφέ

Σκηνικά: Η ομάδα

Κοστούμια: Η ομάδα

Μουσική Επιμέλεια: Μαρία Καντιφέ

Μουσικά κομμάτια ειδικά για την παράσταση: Βαγγέλης Λινοξυλάκης

Κατασκευές: Άννα Τζανιδάκη

Καλλιτεχνική Επιμέλεια περιβάλλοντος χώρου: Θωμάς Καντιφές

Φωτισμοί: Άννα Τζανιδάκη

Χειρισμός Ήχου: Μάγδα Σαλβαρακη

Φροντιστήριο: Εύη Καννά

Βοηθός: Κατερίνα Γαλανάκη

Φωτογραφίες: Άννα Τζανιδάκη

Δημιουργία Αφίσας – Προγράμματος: Άννα Τζανιδάκη

22 & 23 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 9μ.μ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945458516 / Ισχύει η κάρτα φίλου

Οδός: Φρυγανάκη 46 Ρέθυμνο, Θεατρικός Περίπλους (ο χώρος κλιματίζεται)

Κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 13ων ετών

Παράλληλα συνεχίζονται οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής με το έργο «Παραμύθια μια μπουκιά», της Γ. Γκρόζου, κάθε Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης.

Ακολουθήστε τον «Θεατρικό Περίπλου»  στα social media

Facebook: @theatrikosperiplous, @sxoleiotheatrou / Instagram: @th.periplous

www.theatrikosperiplous.gr