ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανακοίνωση για τις εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Παιδικοί Σταθμοί

Ανακοίνωση σχετικά με τις εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων & βρεφών στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. για το σχολικό Έτος 2016 – 2017 εξέδωσε ο Δήμος Ρεθύμνης.

Αναλυτικά:

“Εν’ όψη των εγγραφών και επανεγγραφών για τη νέα σχολική περίοδο 2016 – 2017 στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς του Νομικού μας Προσώπου και προκειμένου να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια και δικαιοσύνη κατά την εγγραφή των παιδιών στις δομές μας αποφασίστηκε να εξειδικευτούν κριτήρια και να καθιερωθούν μόρια για την επιλογή των παιδιών.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι από την σχολική περίοδο 2016 – 2017 οι εγγραφές – επανεγγραφές των παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης, υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνης (www.rethymno.gr) συμβουλευόμενη την υπ’ αρ. πρωτ. 1310/01.06.2016 Ανακοίνωση μας που θα αναζητήσετε στην εφαρμογή υποβολής των αιτήσεων (από Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016).

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης δεν δύναται να υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτηση του θα πρέπει να απευθύνεται στις Προϊσταμένες του Παιδικού ή Βρεφονηπιακού Σταθμού της 1ης Προτίμησης του ή στα Γραφεία της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νομικού Προσώπου, προκειμένου να υποβληθεί η αίτηση με την βοήθεια τους (τηλ 2831020468) .

Η περίοδος Υποβολής των αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής ξεκινάει από Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016″.