ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα του TEDxAnogeia!

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα του TEDxAnogeia, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου στον Άγιο Υάκινθο. Παρουσιάστρια του TEDxAnogeia, είναι η ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέμυ Ζούνη.

tedxanogeiaΗ έναρξη των ομιλιών αναμένεται να γίνει στις 7 το απόγευμα. Η έναρξη, θα είναι ιδιαίτερη και κυρίως συμβολική. Το γεμάτο πρόκληση αυτό ρόλο, έχει αναλάβει η 20χρονη Μυρτώ Βλαζάκη, Ολυμπιονίκης Φιλοσοφίας και φοιτήτρια Ιατρικής. Με την ορμή και τη δύναμη της νιότης, η Μυρτώ θα βρίσκεται στο TEDxAnogeia για να φωτίσει το δρόμο μας προς την Κορυφή με ελπίδα, πίστη και αισιοδοξία. (http://www.tedxanogeia.com/blog/myrtovlazaki)

Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες σπουδαίων προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν ιδέες και ιστορίες από το Ηλεκτρονικό έγκλημα μέχρι την Φιλοσοφία, από την Αλληλεγγύη στον Άνθρωπο μέχρι τη Ψυχιατρική, τη Τέχνη, την Αστροφυσική, το Δείκτη Νοημοσύνης αλλά και το νόημα να αφιερώνεσαι και παλεύεις για άλλους ανθρώπους.

Πέραν των ομιλιών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικά δρώμενα, Stand Up Comedy, αλλά και μια ομιλία – έκπληξη!

Η λήξη, αναμένεται περίπου στη 01:00 το βράδυ, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει μουσικό γλέντι στο χώρο του Αγίου Υακίνθου.

Τα workshops, θα ξεκινήσουν στις 15:00, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα πραγματοποιούνται τα workshops του Ι.T.E. – REDCommκαι του διαδραστικού παιχνιδιού γνώσεων Quizdom.

Τρεις ακόμα παράλληλες δράσεις είναι προγραμματισμένες. Πρόκειται για την περιοδική έκθεση του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, την οποία φιλοξενούν τα Ανώγεια έως και τις 15 Αυγούστου και θα είναι επισκέψιμη από τις 15:00 έως τις 18:30 το απόγευμα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ξενάγησης στον αρχαιολογικό χώρο του Ιδαίου Άντρου, όπως και του Αστεροσκοπείο του Σκίνακα.

Εάν θέλετε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία του TEDxAnogeia από κοντά, θα πρέπει να κλείσετε άμεσα το εισιτήριο σας, καθώς αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι πλέον μικρός. Υπενθυμίζουμε πως εισιτήρια διατίθενται μόνο μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα τουTEDxAnogeia. Στο χώρο του Αγίου Υακίνθου, δεν θα υπάρχουν εισιτήρια.

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ http://www.tedxanogeia.com/blog/programm