ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών και Νηπιαγωγείων Ρεθύμνου – Ξεκινούν online αιτήσεις για εγγραφές

Οι ιδιοκτήτες Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών στο Ρέθυμνο χθες, 13 Μάϊου 2020, κάναμε σύσταση του Συλλόγου μας (ΡΕΘ.Σ.Ι.ΝΗ.Π.Σ.), ως παράρτημα του Παγκρήτιου συλλόγου Παιδικών σταθμών.

Ανακοινώνουμε ότι:

Βρισκόμαστε σε μία φάση αναμονής σε ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία μας. Η πολιτεία από την πλευρά της δεν μας αναφέρει πουθενά, ενώ απουσιάζουμε ξεκάθαρα από το σχεδιασμό της κυβέρνησης. Ωστόσο εμεις προχωράμε δυναμικά κρίνοντας απαραίτητη την επαναλειτουργία μας. Τόσο για τους γονείς, αλλά προπάντων για τα παιδιά μας.

Σε μια προσπάθεια εναρμόνισης με το νέο γενικό πλαίσιο λειτουργίας που εφαρμόζεται παγκοσμίως αλλά και για την εξυπηρέτηση των δικών μας πελατών, δημιουργήσαμε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής, όπου θα μπορείτε να εγγράψετε το παιδί σας στον ιδιωτικό σταθμό ή νηπιαγωγείο που επιθυμείτε κάνοντας αίτηση ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: https://eggrafesrethymno.wordpress.com

Μετά την υποβολή της αίτησης, ο ιδιοκτήτης του κάθεπαιδικού ή νηπιαγωγείου θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον κάθε γονέα για την εγγραφή του.

ΡΕΘ.Σ.Ι.ΝΗ.Π.Σ.