ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Αίσιο τέλος με την περιπέτεια του 34χρονου που απειλούσε να πέσει στο κενό

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, καθώς ένας 34χρονος άνδρας που βρισκόταν στην ταράτσα πολυκατοικίας (επί της οδού Δημητρακάκη και Τρανταλλιδου γωνία), απειλούσε να πέσει στο κενό!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας δεν είναι ένοικος της πολυκατοικίας και φαίνεται πως εισήλθε από ανοιχτή πόρτα και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα, όπου και παραμένει σε μεγάλη ένταση, φωνάζοντας και απειλώντας πως θα πέσει στο κενό αν δεν επιστρέψει η σύζυγος του!

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας, με ειδικό διαπραγματευτή – ψυχολόγο βρίσκονται στο σημείο, το οποίο έχει αποκλειστεί, προσπαθώντας να επιληφθούν της κατάστασης και να αποτρέψουν τον άνδρα από τυχόν πτώση.

Ο νεαρός άνδρας που ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, αρνούνταν να μιλήσει με τον ψυχολόγο και όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο επιθετικός καθώς πετούσε κεραμίδια σε όποιον τον πλησίαζε!

Άνδρες της πυροσβεστικής τοποθέτησαν στον δρόμο στρώμα κάτω από το σημείο που απειλούσε να πέσει, ενώ άνδρες της αστυνομίας έκλεισαν την οδό Δημητρακάκη, αλλά και την αρχή της οδού Τρανταλλίδη.

Ύστερα από δύο περίπου ώρες ο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να πείσει τον άνδρα που απειλούσε να πηδήξει από ταράτσα πολυκατοικίας στο κέντρο του Ρεθύμνου να κατέβει και έτσι δόθηκε αίσιο τέλος.