ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αναβλήθηκε η «πρώτη» του Olympus για Ρέθυμνο

Φώτο Μηνάς Βοσκάκης

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά το 1ο δρομολόγιο του E/Γ-Ο/Γ Olympus της SeaSpeed ferries (Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το λιμάνι του Πειραιά, το πλοίο πρόκειται ξεκινήσει την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 21.30. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον πράκτορα κο ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ το πλοίο βρίσκεται στην θέση του στο λιμάνι του Πειραιά και έχει λάβει το πιστοποιητικό ασφαλείας του. Όπως αναφέρει ο κος ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ, «χθες το βράδυ, μεταξύ 8.30 και 8.45 έγιναν 2 επιθεωρήσεις, όλα ήταν εντάξει, έλειπε όμως ένα έγγραφο που λόγω της προχωρημένης ώρας δεν ήταν δυνατόν να εκδοθεί. Δεν είχαν προβλέψει σχετικά, αλλά θα τακτοποιηθεί σήμερα Τρίτη και το OLYMPUS θα ξεκινήσει την Τετάρτη το βράδυ σύμφωνα με το πρόγραμμά του. Οι καθυστερήσεις τελείωσαν και το πλοία ξεκινάει τα δρομολόγιά του», καταλήγει ο κος ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ.

Το σύστημα κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων λειτουργεί προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Tο πλοίο θα εκτελεί το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς Μήλο, Σαντορίνη και κατάληξη στο Ρέθυμνο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή (ημερήσιο). Η ώρα αναχώρησης από τον Πειραιά θα είναι στις 21.30, με άφιξη στο Ρέθυμνο στις 10.20 το πρωί. Tο αντίστροφο δρομολόγιο από Ρέθυμνο προς Σαντορίνη, Μήλο και κατάληξη στο λιμάνι του Πειραιά, θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με ώρα αναχώρησης τις 19.00 και κατάληξη στον Πειραιά στις 07.50 το πρωί της επομένης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3 28310 – 22555 / 22297
  • Λ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 24 28310 – 29990 / 29980

Καθώς και στο Κιόσκι της SEA SPEED FERRIES στη Μαρίνα Ρεθύμνου τις ώρες των δρομολογίων.