ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αναβολής της Γενικής Συνέλευσης και της διενέργειας εκλογών του Συλλόγου Δότες Ζωής λόγω Covid19

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» συνήλθε την Τετάρτη, 4η Νοεμβρίου 2020 κι ώρα 20:00, στα γραφεία του Συλλόγου μας, Γερακάρη 24 στο Ρέθυμνο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κουλεντάκης Νικ., ενεργώντας σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου μας, κάλεσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεδρίαση με θέμα, ανάμεσα στα υπόλοιπα, την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συλλόγου και την διενέργεια εκλογών του Συλλόγου μας.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία κι ολοκληρώθηκε η διαλογική συζήτηση του Δ.Σ., τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, λαμβάνοντας υπόψη τους τις υγειονομικές περιστάσεις εξαιτίας της πανδημίας του Covid19 στη χώρα μας και τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια αποφάσισαν ομοφώνως την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου μέχρι την ανακοίνωση της άρσης των περιοριστικών μέτρων από τις Αρχές της χώρας και την παράταση της θητείας του τρέχοντος Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να συνεχιστεί η όσον το δυνατόν εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της υγειονομικής αυτής κρίσης.

Ευχόμαστε στα Μέλη μας και όλους τους συμπολίτες μας υγεία και καλή δύναμη στις δύσκολες μέρες που έρχονται.