ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αναζητούνται διαμερίσματα για τη στέγαση προσφύγων στο Ρέθυμνο

Tη μίσθωση διαμερισμάτων εντός της πόλης του Ρεθύμνου ή σε περιοχές και οικισμούς κοντά σ’ αυτήν, ώστε να στεγαστούν προσωρινά πρόσφυγες, ζητά η ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ ΑΕ ΟΤΑ, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

πρόσφυγες

Τα διαμερίσματα, τα οποία θα έχουν διάρκεια μίσθωσης έως 31/12/2017, με δυνατότητα παράτασης ενός έτους, πρέπει να είναι κατάλληλα για τη στέγαση 4 έως 6 ατόμων, να βρίσκονται σε τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως νοσοκομεία, κοινωφελείς δομές κτλ, καθώς και να υπάρχει σύνδεση με αστική και υπεραστική συγκοινωνία.

Από την πλευρά της, η ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ, ως μισθωτής αναλαμβάνει την επίπλωση και τον εξοπλισμό των διαμερισμάτων, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τα κοινόχρηστα και την αποκατάσταση τυχόν ζημιών μετά το πέρας της σύμβασης.

Επίσης, δίδεται η δυνατότητα προπληρωμής των ενοικίων έως το τέλος του 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τις 9.00 – 15.00, στις έδρες των εμπλεκόμενων φορέων.

Οι αιτήσεις και αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εκμίσθωση των κατοικιών βρίσκονται στην ιστοσελίδα http://www.akomm.gr/1/61.notice.