ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

ANEK Lines: Ραντεβού στα Χανιά με βραδινά και ημερήσια δρομολόγια

Η ANEK LINES έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της και σεβόμενη τις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού, έχει προγραμματίσει και φέτος, ημερήσια δρομολόγια, προς και από τα Χανιά.

Η ΑΝΕΚ, πέραν των καθημερινών βραδινών αναχωρήσεων, από τις 23 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2012, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛΥΡΟΣ» και το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», θα ενδυναμώσει την γραμμή των Χανίων με 72 ημερήσια δρομολόγια, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής η ANEK LINES προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων για όλους τους επιβάτες.

– Οι προσφορές της ΑΝΕΚ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων

• 30% έκπτωση στη μεταφορά των ΙΧ. στα ημερήσια δρομολόγια
• 30% έκπτωση στους επιβάτες, στις καμπίνες όλων των κατηγοριών στα ημερήσια δρομολόγια.
• 20% έκπτωση στην οικονομική θέση & τα αεροπορικά καθίσματα στα ημερήσια δρομολόγια.
• 3+1 δωρεάν εισιτήριο. Στα 4 εισιτήρια το ένα χορηγείται δωρεάν, σε όλα τα δρομολόγια. Ισχύει για κρατήσεις με ενιαίο κωδικό κράτησης σε 4κλινη καμπίνα.
• ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια σε παιδιά έως 4 ετών σε οικονομική θέση.
• 50% έκπτωση σε παιδιά, από 4 έως 12 ετών, σε καμπίνα (εκτός lux) & ATS.
• Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους, τρίτεκνους, φοιτητές, οπλίτες, ΑΜΕΑ κλπ …σε όλα τα δρομολόγια.

H ANEK LINES, ευαισθητοποιημένη στα οικονομικά προβλήματα των καιρών, προσφέρει στους επιβάτες των πλοίων της τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλήρες μενού – τριών διαφορετικών επιλογών – μόνο με 7,80 €!

Τα νέα αυτά ιδιαίτερα προσιτά μενού είναι φτιαγμένα με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα των υλικών, που χαρακτηρίζει την «κουζίνα» των σεφ της ANEK LINES, της μοναδικής ακτοπλοϊκής εταιρείας στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στα εστιατόρια των πλοίων της.

Και αυτό το καλοκαίρι η ΑΝΕΚ LINES μας δίνει ραντεβού στα Χανιά, με δρομολόγια, υπηρεσίες και προσφορές που ανταποκρίνονται καίρια στις πραγματικές ανάγκες της εποχής και του επιβατικού κοινού και στηρίζουν τον νησιωτικό κόσμο και τον ελληνικό τουρισμό.

Ακολουθούν οι αναλυτικοί πίνακες των ημερήσιων δρομολογίων προς και από Χανιά: