ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Σάλος με email που έστειλε στους απόδημους χωρίς την άδεια τους!

Τι κοινό έχουν οι χρήστες του διαδικτύου που έλαβαν newsletter από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Συνεχίζονται οι επώνυμες καταγγελίες πολιτών για λήψη προεκλογικών διαφημιστικών μηνυμάτων στο ηλεκτρικό τους ταχυδρομείο από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου χωρίς ποτέ να έχουν δώσει μια τέτοια συγκατάθεση.

Το θέμα έλαβε διαστάσεις στα κοινωνικά δίκτυα, όπου δεκάδες Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό σχολίασαν πως συμπεριλήφθηκαν, χωρίς να έχουν δώσει οι ίδιοι τα στοιχεία τους, στην ενημερωτική λίστα με email της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η Matina Stevis-Gridneff , επικεφαλής του γραφείου των Βρυξελλών για τους New York Times, σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ αποκάλυψε ότι κι αυτή έλαβε δυο e-mail εντός ωρών στον προσωπικό της λογαριασμό υπογραμμίζοντας ότι «η ευρωβουλευτής χρησιμοποιεί το επαγγελματικό μου mail για δελτία Τύπου» και ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχω ποτέ επικοινωνήσει από τον προσωπικό μου λογαριασμό μαζί της. Το προσωπικό μου μέιλ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το ΥΠΕΣ».

Όπως όλα δείχνουν η χρήση προσωπικών mail από την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου αφορά αρχείο που προμηθεύτηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών όπως αποκαλύπτουν και οι παραλήπτες του επίμαχου ηλεκτρονικού μηνύματος.

Ως εκ τούτου το θέμα δεν αφορά μόνο την ευρωβουλευτή της ΝΔ και μια παρανομία της, αλλά την κυβέρνηση και την παράνομη επεξεργασία και διαρροή αρχείων από αυτή!