ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανοιχτή επιστολή μελών του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 2ου ΓΕΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ανοιχτή Επιστολή Διαμαρτυρίας μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου ΓΕΛ Ρεθύμνου.

Ρέθυμνο 13/02/2024

Προς:

1. Τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γεώργιο Φλωρίδη

2. Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα

3. Τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρο Καλαφάτη

4. Τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Σωκράτη Φάμελλο

5. Την Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ΠΑΣΟΚ κ. Ευαγγελία Λιακούλη

6. Τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ΚΚΕ κ. Καταρτζή Αχιλλέα

7. Την Γραμματέα — Προϊσταμένη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» κ. Μαρκέλλα Κουφουδάκη

8. Τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κ. Βασίλειο Βιλιάρδο

9. Τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ κ. Χαρίτση Αλέξναδρο (Αλέξη)

10. Τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ΝΙΚΗ κ. Δημήτριο Νατσιό

11. Την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες.

Ως γονείς που ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους σε μια κοινωνία που βάλλεται από παντού με κάθε λογής νεωτερισμούς, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας για το νομοσχέδιο που ετοιμάζεστε να ψηφίσετε  (περί γάμου ατόμων με ομοφυλοφιλική συμπεριφορά) αγνοώντας την αντίδραση μιας μεγάλης μερίδας πολιτών που καλείστε να εκπροσωπήσετε (συλλαλητήρια, επιστολές διαμαρτυρίας, διαδικτυακές εκπομπές).

Αφ’ενός μεν δε συνάδει με το Σύνταγμα  της Ελλάδος

Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.1 του εν ισχύ Συντάγματος: «Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού>>, η οποία θεωρεί την ομοφυλοφιλία ως μεγάλη αμαρτία (αστοχία από την ένωση του ανθρώπου με το Δημιουργό πατέρα του).

Αφ’ετέρου είναι αντίθετη προς την επιστήμη της Βιολογίας ως προς τον ορισμό της οικογένειας (η οποία αποτελείται από σύνολο γενών που κι αυτά αποτελούνται από σύνολο ειδών που είναι ομάδα οργανισμών που όταν ζευγαρώσουν δίνουν γόνιμους απογόνους).

Επίσης η ίδια η ψυχιατρική επιστήμη μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούσε την ομοφυλοφιλία ψυχική διαταραχή. Θυμηθείτε ακόμη την ἐγκληματικὴ σεξουαλικὴ πρακτικὴ ποὺ ἀκολούθησε ὁ ἀμερικανὸς ψυχολόγος John Money τοῦ Πανεπιστημίου Johns Hopkins στὴ Βαλτιμόρη, τὴ γνωστὴ ὡς ὑπόθεση ”John / Joan” εἰς βάρος δύο ἀγοριῶν τὰ ὁποία ἐντέλει αὐτοκτόνησαν, μετὰ τὶς διαστροφικὲς προσπάθειές του νὰ ἀλλάξει τὴ φύση ἑνὸς ἐξαὐτῶν, καὶ μάλιστα μὲ τὴν σεξουαλικὴ συνδρομὴ τοῦ ἄλλου ἀδελφοῦ! Θυμηθείτε ακόμη τὴν ὑπόθεση Patrick Mitchell ποὺ ἀποκαλύφθηκε στὴνἐκπομπή ”60 Minutes Australia” στὶς 10 Σεπτεμβρίου 2017;;;

Ο Patrick Mitchell εἶχε ὑποβληθεῖ σὲδιαδικασία ‘’ἀλλαγῆς φύλου’’ διότι ὅπως εἶχεδηλώσει ἔνοιωθε πὼς ἦταν στὸ σωστὸ δρόμο, ὅταν ἤθελε νὰ γίνει κορίτσι. Ἀλλὰ κάποια στγμὴ καὶ ἐνῶ συμπεριφερόνταν ὡς κορίτσι, ἔνοιωσε ὅτι ἦταν ἄνετος, ὄχι ὡς κορίτσι ἀλλὰ ὡς ἀγόρι. Γι’ αὐτὸ καὶ ἄρχισε τὴν ἀντίστροφη διαδικασία ἀποκατάστασης τῆς πραγματικῆς φύσης του, μετὰ ἀπὸ δύο χρόνια. Εὐτυχῶς δὲν ἔφθασαν στὸ σημεῖογιὰ ἕνα χωρὶς ἐπιστροφὴ χειρουργικὸ εὐνουχισμό, καὶ ἐνῷ τὸ ἀγόρι εὑρίσκετο στὴν πρώιμη ἐφηβείαv. Τελος θυμηθείτε την υπόθεση της Moira Greyland, παιδὶ ὁμοφυλοφίλων, ἡ ὁποία ἐπὶ δεκαετία, προσπαθοῦσε νὰ βάλη τὸν πατέρα της φυλακή, γιὰ τὰ σεξουαλικὰ κακουργήματα τὰ ὁποῖα διέπραττε ἐνώπιόν της, ἀφοῦ καὶ ἡ ἴδια κακοποιήθηκε σὲ ἡλικία πέντε (5) ἐτῶν.

Πέτυχε τὴν τιμωρία του στα είκοσι τρία χρόνια της ζωής της. (Εἶμαι παιδὶ ὁμοφυλοφίλων καὶ ἔβαλα τὸν πατέρα μου φυλακή),. Ἡ κόλασή της περιγράφεται σὲ βιβλίο 550 σελίδων, ὅπου διαζωγραφεῖται μὲ τὰμελανώτερα χρώματα, ἡ ζωὴ τῶν παιδιῶν, μέσα στοὺς ἀναίσχυντους οἴκους τῶν ὁμοφυλοφίλων.  

Πως λοιπόν εσείς πάτε να ψηφίσετε κάτι που είναι κόντρα στην παράδοση της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και της ίδιας της ανθρώπινης φύσης και αντιτίθεται στο σύνταγμα και στη επιστήμη;

Φέρνοντας το γάμο ατόμων ίδιου φύλλου στο προσκήνιο και δεχόμενοι να υιοθετήσουν παιδιά τα οποία θα συναναστραφούν με παιδιά οικογενειών με μητέρα και πατέρα θα φέρετε μεγάλη ανατροπή στα θεμέλια της οικογένειας και της κοινωνίας γενικότερα. Θα αναγκάσετε γονείς και παιδιά να δεχτούν ως φυσικό κάτι που η ίδια η φύση δεν το δέχεται!!!

Έχετε ήδη εγκρίνει  το σύμφωνο συμβίωσης των ατόμων που πιστεύουν ότι ευτυχούν συνευρισκόμενοι με άτομα ίδιου φύλλου. Αρκεστείτε σε αυτό και μην προσπαθήσετε να συμπεριλάβετε και αθώα παιδάκια που δε φταίνε σε τίποτα να μεγαλώσουν χωρίς μητέρα και πατέρα αλλά με δύο άτομα του ίδιου φύλλου τα οποία μπορεί αύριο να αλλάξουν γνώμη και να ξαναγυρίσουν στο αρχικό τους φύλλο! Τι θα κάνατε αν τα δικά σας παιδιά βρίσκονταν σε αυτή τη θέση;

Κύριοι, Μέλη τῆς Ἐπιτροπῆς ΚοινωνικῶνὙποθέσεων τῆς Βουλῆς καὶ κύριοι Βουλευτὲςὅλων τῶν παρατάξεων, παρακαλείστε να επανεξετάσετε με προσοχή όλες τις παραμέτρους πριν προχωρήσετε σε ένα νομοσχέδιο που θα ανατρέψει το θεσμό της οικογένειας αλλά και της κοινωνίας γενικότερα!  

Με εξαιρετική ανησυχία

Ο πρόεδρος Πετράκης Ιωσήφ​

Ο αντιπρόεδρος Σαββάκης Εμμανουήλ

Η ταμίας Βροντάκη Αικατερίνη


Το παραπάνω κείμενο – ανακοίνωση δεν αφορά το 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Διευθύντρια και Σύλλογο των διδασκόντων).