Κάλεσμα για υπεράσπιση της ειρήνης, ενάντια στην συνέχιση της φρίκης του πολέμου.

Καλούμε
την Κυριακή 15 του Απρίλη στις 20:00 στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο σε συγκέντρωση υπεράσπισης της ειρήνης και συμπαράστασης προς τον πολύπαθο και περήφανο Συριακό λαό που μετά από 7 ολόκληρα χρόνια πολέμου, με πάνω από 500.000 νεκρούς και 11 εκατομμύρια εκτοπισμένους, συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο των ιμπεριαλιστικών πολεμικών μηχανών της συμμαχίας των ΗΠΑ-Μ. Βρετανίας και Γαλλίας, οι οποίοι φυσικά έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και από τα υπόλοιπα κράτη της νατοϊκής συμμαχίας, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας, συνεχίζει να στήνει το φρικτό αυτό σκηνικό του πολέμου.

Τονίζουμε
ότι με τον Συριακό λαό δεν μας χωρίζει τίποτα, αντιθέτως από κοινού όλοι οι λαοί της Μεσογείου πρέπει να παλέψουμε για την ειρήνη, την αρμονική συνύπαρξη και την υπεράσπιση της δημοκρατίας που βρίσκεται σε εμφανή, πλέον, κίνδυνο.

Αρκετά
έχουμε σωπάσει μπροστά στα εγκλήματα που διαπράττονται κατά αμάχων και παιδιών στο βωμό της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας με πρόφαση την ‘προστασία’ αυτών, από τις κακές βόμβες με τις καλές βόμβες, από αυτές που χρησιμοποιούν οι ισχυροί κατά καιρούς για την επίτευξη… ΕΙΡΗΝΗΣ (!).

Βομβαρδισμοί
για επίτευξη σταθερότητας, βομβαρδισμοί για την ασφάλεια των αμάχων, βομβαρδισμοί για μια καλύτερη ζωή λοιπον, ε;;; Εμείς σε αυτό τον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ απαντάμε:

Ως κάτοικοι της Κρήτης, απαιτούμε την παύση της συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους σφαγείς των λαών της Μέσης Ανατολής.

Για
μια μεσόγειο που θα αστράφτει και θα φεγγοβολά από τον ήλιο και τις θάλασσες τις και όχι από τις βόμβες και τις πολεμικές φρεγάτες τους, για μια Μεσόγειο των λαών και όχι των ιμπεριαλιστών.

Από
την Σούδα της Κρήτης μέχρι το Ακρωτήρι της Λεμεσού ας φροντίσουμε να το ακούσουνε καλά:

Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΣΥΜΦEΡΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Η ομάδα
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ