ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΟΝ Αστέρας: Ξεκίνησε η προετοιμασία της νέας εποχής…

Ο ΑΟΝ Αστέρας επέστρεψε και εμφανίζεται δυνατός για να ανταπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν στην Γ’ Εθνική. Σύσσωμη η ομάδα με μεγάλη διάθεση και ενθουσιασμό βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο της Σοχώρας, πιάνοντας δουλειά ενόψει της συμμετοχής της στον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής, επιστρέφοντας ξανά στις Εθνικές κατηγορίες μετά από 10 χρόνια απουσίας.

Συνολικά 23 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν στο πρώτο κάλεσμα του προπονητή Ηλία Ασπρομάτη, ο οποίος μαζί με τον καθηγητή φυσικής κατάστασης Γιώργο Καλλιγιάννη, τον επίσης καθηγητή φυσικής κατάστασης Μιχαήλ Καλλιγιάννη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Στέργιο Τυπάδη, έχουν την ευθύνη να τους προετοιμάσουν για την απαιτητική νέα κατηγορία. Από την σημερινή «πρώτη» απουσίασε, λόγω των υποχρεώσεων του στην Β’ φάση της Σχολής Uefa C’ που λαμβάνει χώρα στο Ατσιπόπουλο, ο εκ των αρχηγών της ομάδας Λευτέρης Ψυχουντάκης, ενώ δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Ριχάρδος Χριστουλάκης, Βαγγέλης Κασσέλας, Κριστιάν Τσακάλι.

Τα φώτα έπεσαν στους νεοαποκτηθέντες της ομάδας, Γιώργο Βελονάκη (επιθετικός, 1993, Γιούχτας), Στέλιο Παντελακάκη (αμυντικός, 1987, Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη Χανίων), Ανδρέα Δημήτρη (μέσος, 1990, Δόξα Πλατανέ) οι οποίοι φυσικά επέστρεψαν σε γνώριμο περιβάλλον, αλλά και ο νεαρός Γιάννης Γερωνυμάκης (αμυντικός μέσος, 2003, ΟΦ Αρμένων).

Στη νέα αυτή εποχή τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλωσόρισε η διοίκηση, δια του προέδρου της Νίκου Παπαδάκη του Αντωνίου, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως το εγχείρημα θα είναι άκρως επιτυχημένο. Με την σειρά του τοποθετήθηκε για την έναρξη της προετοιμασίας και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Σπύρος Σπυριδάκης, επισημαίνοντας την σημασία της «οικογένειας», μα και της πίστης στις δυνατότητες των παιδιών που ανήκουν στο πιο υγιές σωματείο του Ρεθύμνου, τον ΑΟΝ Αστέρα.

Η πρώτη προπόνηση από το τεχνικό επιτελείο περιλάμβανε πρόγραμμα προσαρμογής σε προπονητική επιβάρυνση, με το οποίο θα κυλήσει και όλη η εβδομάδα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, ενώ η προπόνηση από την Τρίτη (28/7) θα διεξάγεται στις 20.00 το απόγευμα.

ΣΤΗΝ ΣΟΧΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΛΛΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

Κυριακή 9 Αυγούστου (18.00): ΑΟΝ Αστέρας – Απόλλων Αγ. Ιωάννη (Ρεθύμνου).

Τετάρτη 12 Αυγούστου: Πόρος – ΑΟΝ Αστέρας (Λίντο).

Σάββατο 22 Αυγούστου: ΑΟΝ Αστέρας – ΑΟ Άρης

Τετάρτη 26 Αυγούστου: ΑΟΝ Αστέρας – ΑΟ Ποσειδών

Κυριακή 30 Αυγούστου: Super Cup/ ΑΟΝ Αστέρας – Τάλως Μελιδονίου (Περάματος).

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου: ΑΟΝ Αστέρας – Σπήλι

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου: Εργοτέλης – ΑΟΝ Αστέρας (;)

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου: ΑΟΝ Αστέρας – Ρεθυμνιακός