ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

«Απαράδεκτες καταστάσεις στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου»

Τις απαράδεκτες καταστάσεις κατά μήκος της «εθνικής οδού» στο τμήμα Χανίων – Ρεθύμνου, επισημαίνει η Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων νομού Χανίων.

Σε επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τονίζει την ανάγκη να αναλάβει η Περιφέρεια τις ευθύνες της και να προχωρήσει σε άμεσες παρεμβάσεις!

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε περιφερειάρχη, η κατάσταση στο τμήμα του Β.Ο.Α.Κ. Χανιά – Ρέθυμνο είναι απερίγραπτη γι’ αυτό σας στέλνουμε και τις φωτογραφίες από την τουριστική περιοχή Γεωργιούπολη – Καβρός.

Τα καλάμια και οι θάμνοι έχουν καλύψει την σχεδον ανύπαρκτη βοηθητική λωρίδα και αρχίζουν να γέρνουν καταλαμβάνοντας και μέρος της κύριας λωρίδας, κάνοντας ακόμα ποιο επικίνδυνη την οδήγηση. Παράλληλα το ξεθωριασμένο οδόστρωμα από την εποχή της Χούντας έχει φθαρεί με ρηγματώσεις.

Επίσης κάθε λογής σκουπίδια και στις δυο πλευρές του δρόμου δίνουν άσχημη εντύπωση όχι μόνο στους ξένους επισκέπτες αλλά και στους ντόπιους. Που είναι οι Υπηρεσίες του ΒΟΑΚ για να επιληφθούν να κλαδέψουν και να περιποιηθούν το πράσινο και να επισκευάσουν την άσφαλτο.

Εσείς προσωπικά όταν έρχεστε στα Χανιά πάτε από άλλο δρόμο; δεν βλέπετε την κατάσταση, ή δεν σας ενδιαφέρει η Δυτική Κρήτη; καθόσον το τμήμα του ΒΟΑΚ Λινοπεράματα – Χερσόνησος είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών».