ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Αποχωρεί η Blue Star από τη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο – Παραιτήθηκε διευθύνων σύμβουλος της Attica Group

Αποχωρεί από τη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο η Blue Star Ferries μετά την τραγωδία με τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εξής στο πλαίσιο της κοινοπραξίας με την ΑΝΕΚ, τα πλοία της Blue Star δε θα πραγματοποιούν δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα δρομολογηθεί πλοίο της ΑΝΕΚ.

Παραιτήθηκε διευθύνων σύμβουλος της Attica Group

Παραίτηση υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, πλοιοκτήτριας εταιρείας του Blue Horizon, μετά την τραγωδία στο Λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονο Αντώνη Καρυώτη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας.

Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας.