Αποκαλύφθηκε το τρόπαιο του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο!

Το εντυπωσιακό δημιούργημα αποτελεί σχέδιο του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη, Νίκου Καρόκη!

Η οργανωτική επιτροπή του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μίνι Ποδοσφαίρου, γνωστού και ως SOCCA World Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο από τις 12 έως τις 20 Οκτώβρη, αποκάλυψε το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικήσει φέτος η πρωταθλήτρια χώρα! Στην Κρήτη θα βρεθούν 40 χώρες απ’ όλο τον κόσμο, που θα παραμείνουν για 9 ημέρες στο νησί , διεκδικώντας τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Το εντυπωσιακό τρόπαιο θα δίνεται για ένα χρόνο στον Πρωταθλητή και στη συνέχεια θα καταλήγει στα χέρια του επόμενου πρωταθλητή. Πάνω απεικονίζει τη φθαρμένη μπάλα του ποδοσφαίρου της γειτονιάς, του αληθινού ποδοσφαίρου με το οποίο εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου απολαμβάνει το άθλημα σε όλο τον κόσμο. Οι 6 μεταλλικοί χαρακτήρες που στηρίζουν την μπάλα είναι 6 παίκτες του αθλήματος 6×6 και είναι μπλεγμένοι σαν ένα κουβάρι που πανηγυρίζει το γκολ, σε έναν εκπληκτικό συμβολισμό, ενώ οι φανέλες που φορούν είναι οι παραδοσιακές ριγέ που και πάλι παραπέμπει στην εικόνα που έχουμε για το αγνό ποδόσφαιρο. Η βάση είναι εξαγωνική, αφιερωμένη στις 6 ηπείρους που συμμετέχουν.

Το εντυπωσιακό δημιούργημα αποτελεί σχέδιο του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη, Νίκου Καρόκη, ο οποίος έχει πάμπολλες διακρίσεις και έργα υψηλής καλαισθησίας, όπως το παρόν τρόπαιο! Ήδη τα σχόλια είναι αποθεωτικά από το κοινό που είδε το σχέδιο του βαρύτιμου κυπέλλου, ενώ το κίνητρο πλέον για την κατάκτηση του είναι μεγάλο!

O Δήμος Ρεθύμνης στηρίζει ενεργά και ως συνδιοργανωτης την διοργάνωση και έτσι η προετοιμασία του Socca World Cup προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς.

Ο Κάνδαυλος, το πλέον γευστικό ψητοπωλείο στο Ρέθυμνο στηρίζει το SOCCA World Cup 2019 με μοναδικά κρέατα! Το Italian Corner με τις κορυφαίες επιλογές Ιταλικής κουζίνας και όχι μόνο στηρίζει την παγκόσμια διοργάνωση του Ρεθύμνου!