ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αποκριάτικη εκδήλωση στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αποκριάτικη εκδήλωση στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου, στις 12-02-2020.  

Το θέμα της ήταν εμπνευσμένο από το παραμύθι  «Η  πριγκίπισσα,  ο  δράκος  και   ο  ατρόμητος   ιππότης», του Geoffroy de Pennart. Επρόκειτο για ένα παιδοκεντρικό πρόγραμμα, γεμάτο  κατασκευές, παιχνίδια και διασκέδαση.  Κυριάρχησαν τα φωτεινά χαρούμενα χρώματα! 

Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης ήταν των φοιτητριών του Προσχολικού Τμήματος Πανεπιστημίου Κρήτης, που πραγματοποιούν την Πρακτική τους Άσκηση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υποστήριξη Παιδαγωγικού Έργου».

Το Εφορευτικό Συμβούλιο και το Προσωπικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου ευχαριστούμε θερμά τις φοιτήτριες: Ιωάννα Κουνάλη, Σπυριδούλα Κουτσούφη και Φλώρα Μωραϊτη, καθώς και τον Καθηγητή Βασίλειο Οικονομίδη, που είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνός τους.

Αυτές οι πρωτοβουλίες δίνουν την προοπτική που αξίζει και πρέπει στη Βιβλιοθήκη μας και ανοίγει τους δρόμους που αναζητούν οι εκπαιδευόμενοι, ως μελλοντικοί άξιοι εκπαιδευτικοί των παιδιών μας. 

Από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου