Απόπειρα εμπρησμού στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Απόπειρα εμπρησμού έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Σπηλίου – Αγίας Γαλήνης, στο ύψος της Κρύας Βρύσης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το περιστατικό το αντιλήφθηκε κάτοικος της περιοχής που ενημέρωσε την υπηρεσία, αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο. Ο δράστης, ωστόσο, είχε προλάβει να απομακρυνθεί και αναζητείται.

Σε ανακοίνωση της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου ζητά από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα την υπηρεσία όταν πέφτουν στην αντίληψη τους τέτοια περιστατικά.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Στις 09-06-2019 στον επαρχιακό δρόμο από Σπήλι προς Αγία Γαλήνη, στην περιοχή Κρύα Βρύση και περί ώρα 03:20, έγινε απόπειρα εμπρησμού, η οποία έγινε αντιληπτή από κάτοικο της περιοχής και ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ευάγγελος Καπετανάκης, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο άμεσα. Η Υπηρεσία μας αξιολογεί ως εξαιρετικά σοβαρό το περιστατικό, το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας πραγματοποιεί προανάκριση σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου εκτελώντας περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή με συμβατικά αυτοκίνητα, και αναζητείται ο δράστης. Παρακαλούνται οι πολίτες οτιδήποτε αντιλαμβάνονται να ειδοποιούν την Υπηρεσία μας άμεσα στο τηλέφωνο 199».