ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αποσύρεται από τις δημοτικές εκλογές η δημοτική παράταξη «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο» του Γ. Παπακωνσταντή

Την απόφαση της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο» να μην κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο επικεφαλής της, Γιώργος Παπακωνσταντής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο»:

«Η δημοτική παράταξη Αλλαγή στον Μυλοπόταμο, που δημιουργήθηκε  από το 2019 για να επιδιώξουμε καλύτερες μέρες για τον τόπο μας, όπως είχαμε υποσχεθεί ξεκινήσαμε την προσπάθεια για να διεκδικήσουμε ξανά το δήμο Μυλοποταμου και στις εκλογές του 2023. Όμως παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας, τις ανακοινώσεις  και τις προσκλήσεις μας δεν υπήρξε προθυμία στη στελέχωση του συνδυασμού και στην ενδυνάμωση της παράταξης, εξαιτίας δεσμεύσεων και υποχρεώσεων πολλών από εκείνους στους οποίους απευθυνθηκαμε, προκειμένου να επέλθει μια πραγματική αλλαγή στον τόπο.

Κάτω λοιπόν από τι δεδομένες συνθήκες και με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου και την ανάγκη να υπάρχουν συναινέσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ομόφωνα να μη διεκδικήσει η παράταξή μας την ψήφο των Μυλοποταμιτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, και ανακοινώνουμε έγκαιρα την απόφαση μας, προκειμένου να σταματήσουν φήμες εικασίες και ίντριγκες. συνεχίζουμε όμως κανονικά να ασκούμε τα καθήκοντα μας στο δήμο όπως μέχρι τώρα, βάζοντας με τις προτάσεις μας τις προτεραιότητες για την ανάπτυξη του τόπου σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στην παιδεία, στις υποδομές, στον πολιτισμό και στην οικονομική ανάπτυξη,  μέχρι τη λήξη της θητείας μας και δηλώνουμε παρόντες σε κάθε πρόκληση για το καλό του τόπου.

Ευχόμαστε ο Μυλοπόταμος να έχει ένα μέλλον που του αξίζει».