Άρης Ρεθύμνου: Δώρισαν ηλεκτρικές συσκευές στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Σε μια σεμνή τελετή και με τον καλύτερο τρόπο έγινε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 η παράδοση Ηλεκτρικών συσκευών-Οικιακού Εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την κουζίνα της Παιδιατρικής Κλινικής.

Με την φιλανθρωπικού χαρακτήρα αυτή ενέργεια έκλεισε το «1ο ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ».

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε αγωνιστικά η διεξαγωγή του «1ου ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» που διοργάνωσε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων για πρώτη φορά ο Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και οι ακαδημίες του, αλλά και η επίτευξη του στόχου συγκέντρωσης χρημάτων (συμβολικά 1 ευρώ από κάθε παιδί που συμμετείχε) αγοράστηκαν και δωρίθηκαν στον Νοσοκομείο Ρεθύμνου διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και σκεύη όπου αναλυτικά αυτές ήταν:

  • Ένα Ηλεκτρικό Σώμα-Αερόθερμο
  • Ένας Φούρνος Μικροκυμάτων
  • Μια διπλή Ηλεκτρική Εστία
  • Ένας Βραστήρας
  • Μια Τοστιέρα
  • Μια Κατσαρόλα
  • Ένα Μπρίκι μεγάλο και
  • Ένα Μπρίκι μικρό

Στο εν λόγω Τετραήμερο Φιλανθρωπικού χαρακτήρα Τουρνουά πέρα από τον οικοδεσπότη και διοργανωτή Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συμμετείχαν και οι ακαδημίες: Α.Ο ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, Α.Ε. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ, Α.Ο.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Α.Ο. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ, Ο.Φ. ΑΡΜΕΝΩΝ, Α.Ε ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΠΟΔΕΙΔΩΝ ΓΕΡΑΝΙΟΥ, Α.Ο. ΣΠΗΛΙΟΥ, ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ, και ΑΓΟΔΑ/ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ όπου αντιπροσωπία αυτών μαζί με παράγοντες και προπονητές του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ παρέδωσαν στην διοίκηση του νοσοκομείου τα παραπάνω είδη.

Εκ μέρους του νοσοκομείου και της Παιδιατρικής κλινικής τον εξοπλισμό παρέλαβαν η Διευθύντρια και Συντονίστρια Κα Σαβράμη Νικολία , η Διευθύντρια κα Γιαννούση Ελισάβετ καθώς και η Νοσηλεύτρια Κα Σκουλούδη Δήμητρα όπου ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τον Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ για την πρωτοβουλία και ενέργεια αυτή αλλά και όλα τα παιδιά και τις ακαδημίες που συμμετείχαν.

Το σωματείο του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ στην τελετή παράδοσης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κος Βαρούχας Εμμανουήλ, ο Γ. Γραμματέας Κος Χατζηδάκης Χαράλαμπος, ο Ταμίας Κος Μπαγκάκης Σταύρος, η Αναπληρώτρια Ταμία Κα Λεντζάκη Αναστασία, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Κος Γαβαλάς Αντώνιος και ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών κος Σκουλούδης Ναπολέων

Στο σημείο αυτό το σωματείο του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει το κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών Κου Σουμπασάκη Ανδρέα χορηγό του συλλόγου και προμηθευτή των ηλεκτρικών συσκευών-εξοπλισμού όπου με τις εκπτώσεις και τις καλύτερες τιμές που παρείχε βοήθησε στο μέγιστο των αγορών.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ