ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Αρκαδιομαχιες 2019»: Και τώρα η μεγάλη γιορτή!

Η 3η και τελευταία αγωνιστική του τουρνουά μίνι βόλεϊ «Αρκαδιομαχιες 2019» ,που έλαβε μέρος την Παρασκευή 24/05 στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, ολοκληρώθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα με πολύ βόλεϊ και υγιεινά σνακ για όλους .

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία ,εκτός από το αγωνιστούν για την πρόκριση τους στη τελική φάση , να γνωρίσουν από κοντά έναν αθλητή που αντιπροσωπεύει επάξια την Κρήτη μας. Κοντά στους μικρούς αθλητές βρέθηκε ο Θάνος Μαρούλης ,ένας αθλητής που ξεκίνησε τα πρώτα του αθλητικά βήματα στα αναπτυξιακά τμήματα της πόλης μας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν και λάβουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το βόλεϊ και τι μας προσφέρουν τα αθλητικά ιδεώδη . Αμέσως μετά ο Θάνος υπέγραψε απλόχερα αυτόγραφα σε μπλούζες, μπάλες μέχρι και στα χέρια των μικρών θαυμαστών αλλά το σημαντικότερο είναι ότι άφησε χαμόγελα χαραγμένα στα πρόσωπα τους. 

Μετά από 3 αγωνιστικές λοιπόν, γεμάτα παιχνίδια και πολλές εμπειρίες φτάσαμε στα παιχνίδια νοκ ουτ και στον μεγάλο τελικό. Οι ομάδες που πέρασαν στην τελική φάση θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε 3 ταμπλό όπου θα προκύψει ο μεγάλος νικητής των «Αρκαδιομαχιων 2019». Οι εναπομείναντες ομάδες θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό δεξιότητας και φυσικά στο τέλος θα απονεμηθεί το μεγάλο βραβείο « Ευ Αγωνίζεσθαι» όπου προέκυψε από ψηφοφορία μεταξύ των ομάδων. Ραντεβού την Παρασκευή 31/05 στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη 10:00-12:00 όπου θα λάβει μέρος η τελική φάση.Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 12:00 ενώ λίγο πριν θα υπάρχει επίδειξη ικανοτήτων από τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. 

Αναμένουμε με τεράστια χαρά την παρουσία σας για να πανηγυρίσουμε παρέα τις καλύτερες ομάδες της πόλη μας και να γνωρίσετε από κοντά την ομάδα που θα λάβει το έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι». Τέλος θα διανεμηθούν μπάλες σε όλα τα δημοτικά σχολεία σχολεία που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ,ενώ τα 5 πρώτα σχολεία σε συμμετοχές θα μοιραστούν μεταξύ τους 15 μπάλες βόλεϊ. 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας 

Διοργανώτρια ομάδα: Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ.