ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Αρναουτάκης: Συλλογική προσπάθεια για ανθρώπινες συνθήκες στους σεισμόπληκτους

Στην συλλογική προσπάθεια για ανθρώπινες συνθήκες στους σεισμόπληκτους, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δηλώσεις του, αλλά και στην διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου στο Αρκαλοχώρι παρουσία του Μητροπολίτη Ανδρέα, του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, των Δημάρχων Μινώα Μανόλη Φραγκάκη, Αρχανών Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη, θεσμικών εκπροσώπων, Πολιτικής Προστασίας, Υγείας, Αναπτυξιακής, εθελοντών, κ.α.

«Είναι σε εξέλιξη μια συλλογική προσπάθεια που κάθε ημέρα βελτιώνεται και στόχος μας είναι καλύτερες ανθρώπινες συνθήκες στους πολίτες που έχουν τώρα άμεση ανάγκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρναουτάκης, ευχαριστώντας για την καλή συνεργασία τους παρισταμένους Υπουργούς, την Αυτοδιοίκηση, Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την 7η ΥΠΕ, τους εθελοντές, τον Ερυθρό Σταυρό, το ΕΚΑΒ, κ.α.

Ο Περιφερειάρχης με τους Υπουργούς και τον Δήμαρχο επισκέφτηκαν τον διαμορφωμένο χώρο διαμονής σεισμόπληκτων στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου, όπως και το Εκθεσιακό όπου συνομίλησαν με σεισμόπληκτους, εκπροσώπους υπηρεσιών και εθελοντές. Επίσης επισκέφτηκαν τον χώρο απέναντι από το εκθεσιακό όπου εκτελούνται οι εργασίες για την εγκατάσταση των οικίσκων, όπου συνομίλησαν για τις εκτελούμενες εργασίες με τον ανάδοχο του έργου.