«Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο»

8ο Παιδικό Φεστιβάλ Μουσικής Χορού & Παιχνιδιού, “Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο” Κυριακή 4 & Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας, η καθιερωμένη πια γιορτή χαράς που βασίζεται στον Εθελοντισμό και την Προσφορά!

Και φέτος, οι “Ανεμόμυαλοι club”, πιστοί στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο μας, με την Εθελοντική συμμετοχή και τις Προσφορές των επιχειρήσεων του νομού μας, στηρίζουμε Το Χαμόγελο του Παιδιού, διαθέτοντας εξολοκλήρου τα έσοδα της εκδήλωσης στον Οργανισμό. Ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου θα μεταμορφωθεί, για μια ακόμα φορά, σε έναν πολυχώρο με παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα, magic show και συναυλίες!

Η στήριξη των συμπολιτών μας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε, και την τεράστια ευθύνη να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στους χιλιάδες επισκέπτες που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Η σταθερή υποστήριξη των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, κάθε χρόνο, είναι συγκινητική!
Οι εθελοντές της εκδήλωσης, που δίνουν την ψυχή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με μόνη ανταμοιβή τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων!
Τα χαμόγελα των παιδιών, είναι η δική μας ηθική ικανοποίηση και η ατράνταχτη απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Θα ήταν μεγάλη χαρά για μας, να σας έχουμε σύμμαχους στο σκοπό αλλά και στα μηνύματα που αντιπροσωπεύει για εμάς, αυτή η εκδήλωση!

Στήριξε κι εσύ αυτήν την προσπάθεια, με οποιονδήποτε τρόπο!

Στοιχεία επικοινωνίας:
-Email: anemomyaloi@ymail.com
-Facebook/instagram: anemomyaloiclub
www.anemomyaloi.gr