ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΔΙΣΚΟΙ

“Booty”: To νέο single της Jennifer Lopez

booty“Η μουσική ήταν πάντα η Πρώτη μου Αγάπη…Ως μια κοπέλα που μεγάλωσε στο Bronx, άκουγα τα πάντα” λέει η Lopez.

“Στην καριέρα μου έκανα πάντα μουσική που ήταν αντανάκλαση του εαυτού μου… και του που βρίσκομαι στην ζωή μου… κάνω ότι αισθάνομαι… και κάνω πράγματα που θεωρώ αυθεντικά. Είμαι πολλά διαφορετικά πράγματα και κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα. Αγαπώ το Hip Hop, την Pop, την Dance μουσική και το R&B. Και με αυτό το 10ο άλμπουμ, έχω δημιουργήσει μία συλλογή από τραγούδια που με κάνουν να αισθάνομαι καλά και χαρούμενη.”

Από τότε που το πρώτο άλμπουμ της Lopez “On The 6” έκανε πρεμιέρα το 1999, έχει μεταμορφώσει την παγκόσμια μουσική σκηνή και έχει πουλήσει περισσότερα από 75 εκατομμύρια δίσκους. Είχε 16 Top 10 hits και τρία #1 άλμπουμ. Τα μουσικά της κατορθώματα περιλαμβάνουν πολλά βραβεία ανάμεσα σε άλλα τρία ΑΜΑ, τρία ASCAP Music Awards, οκτώ Billboard Latin Music Awards, τρία Billboard Music Awards, και δύο VMAs. Η Lopez ήταν επίσης προτεινόμενη δύο φορές για βραβείο Grammy.

Το 2001 η Jennifer Lopez ‘έγραψε ιστορία’ όντας η πρώτη καλλιτέχνης που είχε μία #1 ταινία και ένα #1 άλμπουμ ταυτόχρονα. Το “The Wedding Planner” ήταν το κορυφαίο ‘χοντροκομμένο’ φιλμ της Αμερικής για την χρονιά αυτή ενώ το δεύτερο άλμπουμ της “J.Low” ήταν #1 στο Billboard Top 200 chart. Στο “A.K.A.” η Lopez συνεργάζεται με τους French Montana, Rick Ross, TI, Pitbull, Iggy Azalea, Tyga, Sia, Chantal, Kirby, Chris Brown, και τους παραγωγούς Max Martin και Savan, Detail, RoccStar, DJ Mustard, Diplo, Harmony, Pop and Oak και τον μακροχρόνιο συνεργάτη Cory Rooney.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zf-YeRV9AHg[/youtube]