ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

Censored: Τι θα γίνει με την “σκοτώστρα”, που για να βγεις Εθνική κάνεις τον σταυρό σου;

censoredΠάνω που δεν λέει με καμία δύναμη να σβήσει το αδικοχαμένο αίμα των δυο νέων στην οδό Μελισσινού, οι μέρες περνάνε και όλοι στο Ρέθυμνο δεν λένε να το χωνέψουν.

Δεν χωνεύεται ρε παιδάκι μου αυτό το πράγμα, έχει καταλήξει κατάρα!

Έκκληση στους κρητικούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πίσω από το τιμόνι, και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έκανε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.

Όπως είπε, το θέμα απασχολεί ιδιαίτερα την αστυνομία στο νησί, βλέποντας τη σφαγή που γίνεται στους δρόμους, με τέσσερις νεκρούς, μέσα σε μία εβδομάδα.
Ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι οι έλεγχοι, κυρίως για αλκοόλ και κράνος θα ενταθούν, όλο το 24ωρο, σε μία προσπάθεια να πέσουν τα απίστευτα υψηλά ποσοστά στην Κρήτη.

Και δεν προλαβαίνουμε να βγούμε από την μια συζήτηση, μπαίνουμε στην άλλη.

Ρωτάνε οι επισκέπτες από Χανιά, οι οδηγοί λεωφορείων και φορτηγών: “Τι θα γίνει με την σκοτώστρα, που για να βγεις Εθνική κάνεις τον σταυρό σου και με τα δυο χέρια”;

Και τι είναι να το ακούσουν αυτό οι διαμένοντες στη περιοχή Ατσιπόπουλου που ανεβοκατεβαίνουν και 3 φορές την ημέρα με τα παιδιά μες στο αυτοκίνητο… Χαμός!

Και με το δίκιο τους.
Κανείς δεν είναι κανενός και όσο για την προτεραιότητα και ποιος την έχει είναι μια νάρκη που δεν ξέρει πότε θα σκάσει και ποιον θα πάρουν τα σκάγια…

Έχει κανένα μέλλον αυτός ο Κόμβος;

Σε γενικές γραμμές το συμπέρασμα που προκύπτει είναι η επιτακτική ανάγκη να καθίσουν και πάλι σε στρογγυλό τραπέζι οι αρμόδιες αρχές του τόπου ώστε ν’ αποφασίσουν όσο είναι ακόμα καιρός.

Η ανάγκη να μπει μια διάταξη και να οριστεί η ομαλότητα της λειτουργίας του γίνεται Υπέρ Επείγουσα με αυτά που συμβαίνουν και δεν παίρνει καμία αναβολή…

”Η σκοτώστρα” όπως τον αποκαλούν οι οδηγοί τον Κόμβο Ατσιπόπουλου δεν μπορεί να μένει άλλο έτσι!

Παντελής Σπυριδάκης