ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΤΥ

Chania Beach Party 2014

Chania Beach Party 2014H εφημερίδα Chillinnews διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Chania Beach Party 2014, την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 στις 18:00 στην παραλία ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ, το μεγαλύτερο beach party που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη. 

Στην περυσινή εκδήλωση έδωσαν το παρόν 6.500 επισκέπτες, ενώ o φετινός στόχος των διοργανωτών είναι να ξεπεράσει τους 8.000 επισκέπτες.

Στο Chania Beach Party 2014 θα συμμετέχουν οι καλύτεροι djs & producers από τα μεγαλύτερα clubs της Κρήτης, o γνωστός urban DJ Andrez P από τη Κύπρο, καθώς και ο διεθνούς φήμης dj και παραγωγός από την Ιταλία, Federico Scavo που υπογράφει τη γνωστή dance επιτυχία “Strump” και πολλές ακόμα γνωστές παραγωγές και remix όπως “Camiando”,“ Funky Nassau”,“Jingo”,“ Another brick in the wall”.

Παράλληλα, οι διοργανωτές ετοιμάζουν ξεχωριστά happenings, μεταξύ των οποίων επίδειξη swim wear γνωστής εταιρίας, ενώ για ακόμα μια χρονιά, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα στο fb: ChaniaBeachParty 2014 ή την ιστοσελίδα www.chaniabeachparty.com.

[vimeo]http://vimeo.com/100804352[/vimeo]