ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Τον διαμέλισαν και τον πέταξαν σε κάδο ανακύκλωσης – Από κάδο στο Ρέθυμνο προέρχεται το κεφάλι που βρέθηκε!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για την ταυτοποίηση του ανθρώπου μέλη του οποίου εντοπίστηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης από εργαζόμενους στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων,  τρεις εργαζόμενοι εντόπισαν μισάνοιχτη σακούλα απορριμμάτων που μύριζε έντονα. Αρχικά είδαν ένα μάτι και θεώρησαν ότι πρόκειται για κούκλα. Στη συνέχεια, ένας από αυτούς, άνοιξε τη σακούλα για να βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα: Αντίκρυσε το κεφάλι ενός ανθρώπου, σε κατάσταση αποσύνθεσης με μακριά μαλλιά.

Άμεσα ενημερώθηκε η Διοίκηση της ΔΕΔΙΣΑ και η ΕΛΑΣ. Αστυνομικοί έσπευσαν στο εργοστάσιο μαζί με τον ιατροδικαστή κ. Μυλωνάκη. Ο ιατροδικαστής παρέλαβε το κεφάλι και μία ακόμα σακούλα με ανθρώπινα υπολείμματα.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι τις 11 το βράδυ, προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα μέρη του σώματος. Τελικά βρέθηκαν -εκτός σακούλας- δύο πόδια κομμένα από το γόνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαπιστωθεί, ότι το διαμελισμένο σώμα μεταφέρθηκε από μπλε κάδο ανακύκλωσης από το Ρέθυμνο.

Πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής, 30 – 40 ετών, με τον χρόνο θανάτου να προσδιορίζεται σε πρώτη φάση σε διάστημα 10 ημερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ρέθυμνο ζει και απασχολείται σε εργοστάσιο και αγροτικές εκτάσεις πολυάριθμη κοινότητα Ινδών.

Πάντως, το πτώμα διαμελίστηκε με μεγάλη ακρίβεια και από εξαιρετικά αιχμηρό όργανο.

Οι έρευνες συνεχίζονται