Τη μετάθεση υπαλλήλου του γραφείου κοινωνικής επιθεώρησης εργασίας Ρεθύμνου καταγγέλλει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, επισημαίνοντας πως εν μέσω θερινής περιόδου και αυξημένων αναγκών το γραφείο έχει «μείνει» από υπαλλήλους, ζητώντας άμεσα τη στελέχωσή του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή του Σωματείου:

«Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων καταγγέλλει την εν κρυπτώ μετάθεση της Υπαλλήλου του Γραφείου Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας Ρεθύμνου , δύο-τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

Το Γραφείο Εργασίας Ρεθύμνου , έμεινε χωρίς υπαλλήλους και μάλιστα ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ στο Νομό μας , παρά την υπόσχεση του Ειδικού Γραμματέα του Σ.Ε.Π.Ε. τον Απρίλιο του 2018, ο οποίος ύστερα από παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, ακύρωσε την μετάθεση της συγκεκριμένου υπαλλήλου και υποσχέθηκε την πρόσληψη δύο νέων .

Μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι επείγουσα ανάγκη να στελεχωθεί ΑΜΕΣΑ, το Γραφείο Εργασίας, με δύο τουλάχιστον υπαλλήλους, για τους καθημερινούς ελέγχους στα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού μας, για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής, της μαύρης εργασίας καθώς και την πληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών».