ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συνδέσμου Διαδόσεως Καλών Τεχνών Ρεθύμνου

Ο Σύνδεσμος Διαδόσεως Καλών Τεχνών- Ελληνικό Ωδείο Ρεθύμνου σας προσκαλεί στις Εορταστικές, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει στην αίθουσα του (Ωδείο Ρεθύμνου) την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 20:00, με ελεύθερη είσοδο.

Οι μαθητές του Ελληνικού Ωδείου, καθώς και οι Χορωδίες του Συνδέσμου Διαδόσεως Καλών Τεχνών, Καρδερινάκια και Chorus ’87, θα ερμηνεύσουν γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες, καθώς και συνθέσεις του Θανάση Παπαθανασίου και Γιάννη Μεντζελόπουλου.

Στην πρώτη συναυλία – Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012- θα τραγουδήσουν η Χορωδία ‘Καρδερινάκια’ υπό τη διεύθυνση της Ελένη Περπιράκη και Κατερίνα Χριστουλάκη και η Χορωδία ‘Chorus ‘87’ υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Μεντζελόπουλου. Μαζί τους θα συμμετέχουν μαθητικά σύνολα του Ελληνικού ωδείου. Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα οι μικροί και μεγάλοι Χορωδοί και εκτελεστές θα μας ευχηθούν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Στη δεύτερη συναυλία- Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012- θα πραγματοποιηθεί μαθητική συναυλία από μαθητές του Ελληνικού ωδείου που θα μας δείξουν τις μουσικές τους ικανότητες, ερμηνεύοντας διάφορες ξένες και ελληνικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαδόσεως Καλών Τεχνών και οι καθηγητές του Ελληνικού Ωδείου σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.

δείτε που είναι το Ωδείο Ρεθύμνου

Ε. Βερνάδου 1, Ρέθυμνο