ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικες προβολές από Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και τον Δήμο Χανίων

Μαγικές CineΙστορίες για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο του εορταστικού Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου Χανίων από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων προσκαλεί σε Πέμπτες με Μαγικές CineΙστορίες για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο του εορταστικού Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου Χανίων.

Από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου τέσσερις προβολές για όλη την οικογένεια στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στο πλαίσιο των παραπάνω προβολών μικροι και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν:

Την Πέμπτη 23-12-2021 στις 8 το βράδυ την ταινία Τα Χριστούγεννα της Λουτσία του Christian Dyekjær (ελληνικοί υπότιτλοι)

Την Πέμπτη  30-12-2021 στις 11:00 το πρωί το μοναδικό animation Η Σιρκλίν, η Κοκό και ο άγριος ρινόκερος του  Jannik Hastrup (μεταγλωτισμένο)

Την Πέμπτη  30-12-2021 στις 8 το βράδυ την ταινία Ο Αδερφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους του Stefano Cipani  (ελληνικοί υπότιτλοι)

Την Πέμπτη  06-01-2022 στις 8 το βράδυ την ταινία Jim Button του Dennis Gansel  (ελληνικού υπότιτλοι)

Οι προβολές θα γίνουν στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.
Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρούνται τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι ταινίες προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων ενώ οι δύο από αυτές προβάλλονται με την συνεργασία και την υποστήριξη της Παιδικής και Νεανικής Ταινιοθήκης του Νεανικού Πλάνου.