ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου

Τα φετινά Χριστούγεννα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνης, προτείνει μια ξεχωριστή εκδήλωση,  με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα υποδεχτούμε το μουσικό κοινό της πόλης μας. Οι Φιλόμουσοι  θα απολαύσουν μια μουσική βραδιά με πρωταγωνιστές τους μαθητές-σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου. 

Στην συγκεριμένη εκδήλωση θα ακουστούν γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, που θα βοηθήσουν να ανοίξουμε όλοι το «σεντούκι» των αναμνήσεων μας και να αισθανθούμε το αληθινό νόημα των εορτών που δεν είναι άλλο, από την αληθινή αγάπη και την προσφορά στο συνάνθρωπό μας.

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα: 18:00 στην αίθουσα Εκδηλώσεων «Παντελής Πρεβελάκης».

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19, για την είσοδο των θεατών σε κλειστούς χώρους είναι απαραίτητη η επίδειξη:

α) Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή

β) Πιστοποιητικού νόσησης 

Επίσης Self-test 48 ωρών για ανηλίκους από 4 έως 17 ετών συνδυαστικά προς: αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Όλοι εισέρχονται στην αίθουσα υποχρεωτικά με μάσκα.

Επιπρόσθετα για μεγαλύτερη ασφάλεια του κοινού θα υπάρξουν αποστάσεις μεταξύ των θεατών καθώς και φυσικός αερισμός της αίθουσας ανά τακτικά χρονικά διαστήματα.

Καλές γιορτές!