ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δότες Ζωής: Χρόνια Πολλά από καρδιάς εμείς θα ευχηθούμε, τον κόσμο μας καλύτερο κάποια στιγμή να δούμε!

Ένα πρωτότυπο ημερολόγιο έχει εκδώσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» γεμάτο με εικόνες από αντικείμενα που αποτελούν κληρονομιά της γιαγιάς και του παππού, ένα κομμάτι από την ιστορία του τόπου μας.

«Ξεχασμένα» ονόματα από είδη οικιακής χρήσης, εργαλεία δουλειάς, ποικίλα προσωπικά είδη, εικόνες που χάνονται στα βάθη των αιώνα έρχονται να μας τα θυμίσει το ημερολόγιο αυτό. Η πολιτιστική αυτή κληρονομιά στολίζει για το 2023 το ημερολόγιο του ΣΕΑ Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» και γεμίζει τις σελίδες του με μηνύματα αγάπης για τη ζωή, με μηνύματα για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Το ημερολόγιο του 2023 έγινε με την πολύτιμη βοήθεια του Νεκτάριου Καλλιγιάννη, του Ρεθεμνιώτη που άνοιξε τις πόρτες της προσωπικής του έκθεσης για να ανασύρει μέσα από τις μνήμες της συλλογής του ιστορίες κι αφηγήσεις από την παράδοση και από την πολιτισμική μας κληρονομιά.

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκαν ο  Γιώργιος Κατάκης και ο Αντώνης Χριστοφοράκης.

Όσοι θέλουν να το προμηθευτούν το ημερολόγιο μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6972443983 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου “Δότες Ζωής”. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής»

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ!