«Χρόνια πολλά Ελλάδα!» από τους κατοίκους της Καλύβου Μυλοποτάμου [βίντεο]

Με αφορμή τη 200στη επέτειο της ελληνικής επανάστασης, καθώς και τη θρησκευτική εορτή της Μητέρας, Θεομήτορως μας, ολόκληρη η κοινότητα Καλύβου, καθώς και όλοι οι παράγοντες του μικρού μας οικισμού, συντέλεσαν στον σχεδιασμό, ενός δημιουργήματος με κινούμενες εικόνες με σκοπό να τιμήσουμε την μνήμη των Ελλήνων μας!

Ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους ήρωες του 1821,οπού χάρη σ’ εκείνους τους ανθρώπους, που έδωσαν την ίδια τους τη ζωή, είμαστε εμείς σε θέση να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα αγαθά, που είναι φυσικά, για όλους εμάς τώρα αυτονόητα!

Αγαθά όπως η ελευθερία, η δημοκρατία, το δικαίωμα της ψήφου, η εκπαίδευση, η μάθηση και πολλές ακόμα αρετές.

Οι ιερές ετούτες μέρες, μας θυμίζουν πως όλοι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως οι προγόνοι μας, εκείνοι οι εθνικοί μας ήρωες, μας δίδαξαν την ενότητα και τη δύναμη ψυχής που διαθέτουμε οι άνθρωποι και πως όταν θέλουμε μπορούμε να καταφέρουμε το ακατόρθωτο.

Για τους Ήρωες μας, για Την Παναγιά μας,για την Πατρίδα μας, για όλους τους Έλληνες!!!

Υ.Γ: Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε τον Μάρτιο 2020, όμως λόγω των καταστάσεων που ζούμε τον τελευταίο χρόνο, σταμάτησε κάθε εργασία, με αποτέλεσμα, να ολοκληρωθεί, τελικά τον Νοέμβριο 2020.
Ερμηνεία Γιώργος Μανωλιούδης, αφηγητής είναι ο ιερέας του χωριού μας, πάτερ Ιωάννης Παπαδάκης και στο βίντεο κλιπ πήραν μέρος τα παιδιά της Καλύβου, η συνέχεια αυτού του τόπου.

Χρόνια Πολλά ΕΛΛΑΔΑ