Το κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist» συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς και τη φετινή χρονιά τη φιλανθρωπική του δράση. Τα Vantaris Hotels σε συνεργασία με το Assist προσέφεραν τρόφιμα σε 4 συσσίτια του Νομού μας και το Γηροκομείο Ρεθύμνου.

Την ευκαιρία να προσφέρουν έμπρακτα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη είχαν οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην πρωτοβουλία των Vantaris Hotels.

Οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Στιβ Μπαρτ, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Κιθ Κλάντον, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Κάρλτον Γκάιτον, Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος, Κέβιν Μπρέισι – Ντέιβις, Χριστόφορος Ραζής, Τράβις Ντάνιελς και Δημήτρης Κουρέπης επισκέφθηκαν το συσσίτιο της «Κυρία των Αγγέλων», της «Χριστιανικής Γωνιάς», της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων, του Αγίου Κωνσταντίνου και το Γηροκομείο Ρεθύμνου, διανέμοντας εκατοντάδες κιλά τροφίμων.

Άπαντες υποδέχθηκαν θερμά τους καλαθοσφαιριστές μας, ενώ ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος τους φιλοξένησε, δίνοντας τις πολύτιμες ευχές του.