ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Cretan Kings: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας μπύρας από το Ρέθυμνο!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου, στο κατάμεστο Κτήμα Θυμέλη η παρουσίαση της νέας, Ρεθεμνιώτικης μπύρας με την ονομασία Cretan Kings!

Τι είναι η CRETAN KINGS;

Η Cretan Kings είναι μία εταιρία συμμέτοχων που ιδρύθηκε από τον Ηρακλή Μανουκαράκη και τον Κωστή Ζομπανάκη, ο οποίος είναι ο μεγαλομέτοχος και εμπνευστής αυτής της προσπάθειας, καθώς επίσης από επιλεγμένους μεγάλους και εύπορους επιχειρηματίες και επενδυτές που αγαπάνε και πιστεύουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Ο στόχος αυτής της εταιρίας είναι να επενδύσει στον χώρο των τροφίμων και ποτών παραγόμενων αποκλειστικά στην Κρήτη με όσο το δυνατόν γίνεται τοπικές πρώτες ύλες, ώστε κατ’ επέκταση να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας του νησιού μας και ειδικότερα ο αγροτοκτηνοτροφικός .

Ο Ηρακλής Μανουκαράκης ανέφερε σχετικά: “Έχουμε επενδύσει στην Ρεθυμνιακή Ζυθοποιία ΑΕ για επέκταση κτηριακών εγκαταστάσεων και αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού και σήμερα παρουσιάζουμε το πρώτο προϊόν μας, τη μπύρα Cretan Kings και είναι το μοναδικό που θα φέρει το όνομα CRETAN KINGS. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό το προϊόν και δεν είναι τυχαίο που έχουμε ξεκινήσει την προδιαφήμιση και θα συνεχίζουμε να διαφημίζουμε για χρόνια ακόμα σαν χορηγός ονόματος της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου, που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα ως η καλύτερη επαρχιακή ομάδα μπάσκετ”.

Λίγα λόγια για την Μπύρα

Η μπύρα Cretan kings είναι μία ξεχωριστή ξανθιά lager, απαλή και κρυστάλλινη από επιλεγμένες εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, βύνης κριθαριού, λυκίσκου, μαγιάς και του φημισμένου νερού από τα βουνά της Κρήτης. Τον πρώτο χρόνο η Μπύρα θα βρίσκεται μόνο στα καταστήματα της Κρήτης, σε καφετέριες , μπαρ, εστιατόρια και σε όλα τα τοπικά σούπερ μάρκετ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης Γιώργης και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ρεθύμνου, ο οικοδεσπότης Μανουκαράκης Ηρακλής (διευθύνων σύμβουλος της Cretan kings συμμέτοχων) και όλο το προσωπικό της εταιρίας διανομών Μανουκαράκης ΑΕ , ο ζυθοποιός Μπέρντ Μπρινκ και το προσωπικό της Ρεθυμνιακής ζυθοποιίας, ιδιοκτήτες καταστημάτων, συνεργάτες, εκπρόσωποι της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου καθώς επίσης και τοπικοί δημοσιογράφοι.

Ποιοι μίλησαν…

Τον λόγο πήρε ο οικοδεσπότης Μανουκαράκης Ηρακλής όπου παρουσίασε γενικά το πρότζεκτ της Cretan Kings συμμέτοχων και το όραμα τους με τον μεγαλομέτοχο Κωστή Ζομπανάκη , μίλησε για την επένδυση στην Ρεθυμνιακή ζυθοποιία για την παραγωγή της μπύρας και κάλεσε στο μικρόφωνο τον ζυθοποιό κ. Μπέρντ Μπρινκ με την ατάκα «IΝΤΑ ‘ΓΙΝΕ ΛΕΕΙ;», με τον έμπειρο ζυθοποιό να του απαντάει «μπύρα Cretan Kings». Στη συνέχεια ο κ. Μπερντ πήρε το λόγο και μίλησε για το προϊόν και τη συνεργασία με την Cretan Kings συμμέτοχων και την Μανουκαράκης ΑΕ, ευχόμενος καλές δουλειές.